Buzz

Εκπληξη: «Τo Παράδοξο του Cloverfield» είναι ήδη στο Netflix!

στα 10

Σε μια κίνηση που κανείς δεν είχε προβλέψει, η ταινία εμφανίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί στις οθόνες μας.

Εκπληξη: «Τo Παράδοξο του Cloverfield» είναι ήδη στο Netflix!

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο εβδομάδες απ΄όταν αναρωτιόμασταν τι συμβαίνει με την νέα ταινία του Cloverfield Universe η οποία είχε ξεκινήσει την ζωή της ως «The God Particle» και αρχικά προοριζόταν για τις αίθουσες μέσω της Paramount.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ του Sundance κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για την αγορά της ταινίας από το Netflix και χθες στην διάρκεια του Super Bowl ένα μυστηριώδες teaser ανακοίνωσε πως η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του καναλιού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

the cloverfield paradox 607

Κι έτσι όλοι όσοι τσεκάρατε το Netflix σήμερα το πρωί, θα είδατε την ταινία εκεί, μαζί με το πρώτο της τρέιλερ και επιτέλους σαφείς πληροφορίες για την πλοκή της.

Ετσι πλέον ξέρουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το φιλμ διαδραματίζεται σε έναν διαστημικό σταθμό στον οποίο μια ομάδα από επιστήμονες πειραματίζεται προκειμένου να βρουν την λύση στο τεράστιο ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη μας. Μια από τις επιστήμονες που βρίσκονται στον σταθμό, έχει βιώσει μια προσωπική τραγωδία πίσω στην γη, όπου ένα τραγικό συμβάν στέρησε την ζωή από τα δυο της παιδιά. Και τώρα στο διάστημα, ένα ανάλογα τραγικό συμβάν θα θέσει σε κίνδυνο την ζωή της και τις ζωές των συναδέλφων της.

the cloverfield paradox 607

Κλικ στα τρέιλερ που ακολουθούν και υποθέτω ότι ξέρετε τι θα δείτε σήμερα το βράδυ.



Δειτε επίσης:

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει στη νέα ταινία του «Cloverfield»;H «επανεκκίνηση» του «House of Cards» μετά την απομάκρυνση του Κέβιν ΣπέισιΤο πνεύμα του «Blade Runner» είναι ζωντανό στο πρώτο τρέιλερ για το «Mute» του Ντάνκαν Τζόουνς