Buzz

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη σκηνοθετεί ένα... τέρας για τους Pentatones

στα 10

Γνωστή για τις πολυταξιδεμένες και πολυβραβευμένες ταινίες της μικρού μήκους, η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ για το «The Beast» των Γερμανών Pentatones.

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη σκηνοθετεί ένα... τέρας για τους Pentatones

«Οι Pentatones είναι ηλεκτρονικοί - όχι ψηφιακοί» υποστηρίζει το επίσημο βιογραφικό του γερμανικού συγκροτήματος που εν όψει του δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο «Οuroboros» συνεχίζει τα ατμοσφαιρικά ταξίδια του στα αχανή τοπία της electropop, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως.

Τα τέσσερα μέλη των Pentatones (με εξέχουσα μορφή την Ντέλια ντε Φρανς στα απόκοσμα φωνητικά) συνεργάστηκαν για το βίντεο κλιπ του «The Beast», πρώτου single από το «Ouroboros» που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2015 με την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη, η οποία φέτος ταξίδεψε τον κόσμο με το «Washingtonia», το υπέροχο μικρού μήκους πέμπτο φιλμ της που ήταν υποψήφιο για τη Χρυσή Αρκτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και συμμετείχε σε πολλά ακόμη διεθνή φεστιβάλ αποσπώντας διακρίσεις. Στο βίντεο για το «The Beast», η Κοτζαμάνη ανοίγει ακόμη μια πόρτα στον βίαια ρομαντικό κινηματογραφικό κόσμο της.

The Beast Cover 607

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «The Beast» και διαβάστε περισσότερα για τους Pentatones στο επίσημο site τους στο ιντερνετ:


Διαβάστε ακόμη: