Buzz

O Ντάνι Μπόιλ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην «Παραλία»

στα 10

20 χρόνια μετά, ο Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζει ένα prequel της διάσημης ταινίας του 2000, αυτή τη φορά όμως σε μορφή τηλεοπτικής σειράς.

O Ντάνι Μπόιλ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην «Παραλία»

Εχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που ο Ντάνι Μπόιλ οδήγησε τον Ρίτσαρντ του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να ανακαλύψει έναν επίγειο παράδεισο σε μια παραλία της Ταϊλάνδης, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη την «Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αλεξ Γκάρλαντ. Και απ' ό,τι φαίνεται δεν την έχει βγάλει ακόμη από το μυαλό του μιας και σκοπεύει να επιστρέψει δριμύτερος.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος σε μια συνέντευξή του στον The Independent δουλεύει ήδη σε ένα prequel της ταινίας, το οποίο θα ετοιμάσει ως μια τηλεοπτική σειρά. Η Εϊμι Σάιμετζ, σκηνοθέτης-σεναριογράφος-ηθοποιός, η οποία κρύβεται πίσω από τη σειρά του Στίβεν Σόντερμπεργκ «The Girlfriend Experience», δουλεύει μαζί του για να μεταφέρουν τη σειρά στη μικρή οθόνη: «”Η Παραλία” μπορεί να επιστρέψει. [Η Σάιμετζ] πήρε την "Παραλία" και την μετέτρεψε σε μια τηλεοπτική σειρά prequel της ταινίας. Πρόκειται για τον ίδιο χαρακτήρα αλλά εξελίσσεται στο σήμερα, 20 χρόνια μετά – σου γαμάει το μυαλό. Είναι ενδιαφέρον όμως όταν το δεις. Εχω διαβάσει ήδη το σενάριο των δυο πρώτων επεισοδίων.»

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς τα τραγούδια των Beatles; Το «Yesterday» του Ντάνι Μπόιλ έχει την απάντηση

the beach 607

Αγνωστο παραμένει εάν η σειρά θα γυριστεί στην περίφημη παραλία Κο Φι Φι Λε της Ταϊλάνδης, μιας και το 2018 αναγκάστηκε να κλείσει μετά από την υπερφόρτωσή της από τουρίστες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόιλ συνεργάζεται με τον Γκάρλαντ για να μεταφέρουν ένα μυθιστόρημά του στην οθόνη, όπως το 2002 με το «28 Μέρες Αργότερα». Aλλά ούτε είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Μπόιλ να επιστρέφει σε μια παλιά του ταινία και να ετοιμάζει μια συνέχειά της, όπως έκανε το 2017 με το «Trainspotting 2». Ισως και κάπου εκεί, κάτω από τα κρυστάλλινα νερά της και την παραδεισένια αμμουδιά της, ο Μπόιλ βρει επιτέλους τον παλιό καλό του εαυτό.

Διαβάστε ακόμα: