Buzz

Ακόμα και οι κανίβαλοι ερωτεύονται: Πρώτο τρέιλερ για το «The Bad Batch»

στα 10

Η σκηνοθέτιδα του «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα» επιστρέφει με μια ακόμα εκκεντρική μείξη ετερόκλητων κινηματογραφικών ειδών.

Ακόμα και οι κανίβαλοι ερωτεύονται: Πρώτο τρέιλερ για το «The Bad Batch»

Η ιρανικής καταγωγής σκηνοθέτιδα Ανα Λίλι Αμιρπούρ ήρθε το 2014 από το πουθενά για να μας χαρίσει το εντυπωσιακό ντεμπούτο της, «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα», ένα στυλιζαρισμένο ασπρόμαυρο φιλμ με ηρωίδα ένα θηλυκό βαμπίρ με μπούρκα, το οποίο πάντρευε τον τρόμο, το γουέστερν και το ρομάντσο σε ένα γοητευτικό και αταξινόμητο αποτέλεσμα, με μπόνους ένα υπέροχο σάουντρακ ανατολίτικων καταβολών.

Οι προσδοκίες που δημιούργησε με την πρώτη της ταινία ήταν αναπόφευκτα πολλές, και ομολογουμένως το επόμενο βήμα της, με τον τίτλο «The Bad Batch», δίχασε το περσινό Φεστιβάλ Βενετίας όπου έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να αποχωρήσει με το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής.

Με σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ και ένα καστ που περιλαμβάνει τους Τζέισον Μομόα, Κιάνου Ριβς, Τζιμ Κάρεϊ, Τζιοβάνι Ρίμπιζι και Ντιέγκο Λούνα, η νεαρή σκηνοθέτιδα δεν έκανε ωστόσο εκπτώσεις στο προσωπικό της όραμα και τις πολυσυλλεκτικές της επιρροές (από το γουέστερν, τα b-movies και το δυστοπικό φιλμ μέχρι τον τρόμο και το αντισυμβατικό love story), επιστρέφοντας με μια ταινία που η ίδια περιγράφει ως την ιστορία «ενός κανίβαλου που ερωτεύεται το επόμενο γεύμα του».

Διαβάστε ακόμη: H Σοφία Κόπολα κλείνει έναν άντρα σε ένα σχολείο θηλέων στο τρέιλερ για το ριμέικ του «The Beguiled»

The Bad Batch 607

Στην ταινία, η Σούκι Γουότερχαουζ, μοντέλο με φιλοδοξίες ηθοποιού, υποδύεται ένα κορίτσι που περιπλανιέται σε ένα άγριο, ερημικό τοπίο, σε μια μετά-αποκαλυπτική Αμερική του μέλλοντος. Μια από τις χιλιάδες Αμερικανών που κρίνονται κοινωνικά μη αποδεκτοί, θα εγκαταλειφθεί με συνοπτικές διαδικασίες στην αφιλόξενη έρημο, μακριά από κάθε ίχνος πολιτισμού. Σύντομα θα πιαστεί όμηρος από μια άγρια φυλή κανιβάλων και θα συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να παλέψει με κάθε τρόπο για την επιβίωσή της.

Και κάπου εκεί μπαίνει και ο Τζέισον Μομόα ως σέξι κανίβαλος που αντί να την φάει την ερωτεύεται, σε ένα love story που αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν περνά πάντα από το στομάχι, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποδέχτηκαν την ταινία ως μια δυσοίωνη παραβολή για την επόμενη μέρα της Αμερικής του Ντόναλντ Τραμπ.

Πατήστε το play για να δείτε παρακάτω το τρέιλερ, το οποίο πολύ ταιριαστά κυκλοφόρησε μια μέρα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!


Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «The Bad Batch», στο σταυροδρόμι του «Mad Max» και του «Kill Bill»!


Διαβάστε ακόμη