Buzz

The Avengers: 10 νέες φωτογραφίες!

στα 10

Σε ένα μήνα ακριβώς θα τους δούμε στην Ελλάδα. Σήμερα, το marketing της ταινίας μας ρίχνει ένα ακόμα δόλωμα κι εμείς τσιμπάμε με χαρά και προσδοκία: 10 νέες, ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από την απόλυτη ομάδα υπερηρώων!

The Avengers: 10 νέες φωτογραφίες!

Αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της Marvel και επιθυμεί να μείνει στην ιστορία ως η μητέρα όλων των Superhero movies. Ενώνοντας τις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες του «Iron Man», με αυτές του «Aπίθανου Hulk», και του «Πρώτου Εκδικητή: Captain America», οι «Avengers» είναι η απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων.

Αυτό καλείται να μας αποδείξει στις 26 Απριλίου που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της στην Ελλάδα. Μέχρι τότε όμως χαζεύουμε ό,τι νέο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Οπως τα προσωπικά poster του κάθε super hero, νέα trailers, ειδήσεις και σήμερα... 10 ακόμα ακυκλοφόρητες φωτογραφίες των ηρώων.

Χαζέψτε στο gallery τους χαρακτήρες/υπερήρωες της Marvel, όπως τους ενσαρκώνουν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), o Κρις Εβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τομ Χίντλεστον (Loki), ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (ως Νικ Φιούρι, διευθυντής της S.H.I.E.L.D.), η Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος που δουλεύει για τη S.H.I.E.L.D.), o Τζέρεμι Ρέινερ (Hawkeye) και ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk).

Διαβάστε τα πάντα για τους Avengers εδώ.