Buzz

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ είναι transsexual hitman στο (προφανώς) tra-γικό «The Assingment»

στα 10

Η νέα ταινία του Γουόλτερ Χιλ επιβεβαιώνει ότι ακόμη και οι βετεράνοι οφείλουν κάποτε να συνταξιοδοτηθούν.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ είναι transsexual hitman στο (προφανώς) tra-γικό «The Assingment»

Μπορεί να μην την έχουμε δει ακόμη –αν και το buzz από το Φεστιβάλ του Τορόντο όπου έκανε την πρεμιέρα της μάς προϊδεάζει για το τι να περιμένουμε-, όμως δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ότι η ιδέα του σεναρίου του «The Assingment» είναι στην καλύτερη περίπτωση απόλυτα τραβηγμένη από τα μαλλιά και εντελώς μη πολιτικά ορθή, και στη χειρότερη βαθιά προσβλητική για κάθε transexual.

H Mισέλ Ροντρίγκεζ υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο της μαφία –ναι, στην αρχή της ταινίας εμφανίζεται ως άντρας, αλλά όχι στο τρέιλερ- ο οποίος θα πληρώσει την προδοσία του απέναντι στα αφεντικά του με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Θα απαχθεί και θα υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Κι όταν ξυπνήσει ως γυναίκα θα αναζητήσει τους υπεύθυνους για να πάρει εκδίκηση.

Δείτε ακόμη: Ιστορίες σεξ και κανιβαλισμού στο τρέιλερ του «Raw»

the assignment 607 Πριν...

the assignment 607 ... και μετά

Ναι, ακούγεται αξιογέλαστο, και το τρέιλερ δεν μας πείθει καθόλου για το αντίθετο, ούτε καν για την πιθανότητα να είμαστε αντιμέτωποι με ένα παραγνωρισμένο camp αριστούργημα. Και η παρουσία της Σιγκούρνι Γουίβερ στην ταινία μάς στεναχωρεί λίγο περισσότερο...


Δείτε ακόμη: