Buzz

The Amazing Spider-Man: δείτε τα viral video του Dr. Curt Connors/The Lizard

στα 10

Τους προβολείς στον Ρις Ιφανς παρακαλώ. Ο Δρ. Κόνορς του έχει κάτι να μας πει. Και ας μην τον αναγκάσουμε να μεταμορφωθεί σε σαύρα για να τραβήξει την προσοχή μας. Δείτε τα βίντεο...

The Amazing Spider-Man: δείτε τα viral video του Dr. Curt Connors/The Lizard

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας τον Ιούλιο, και μπορούμε να υποθέσουμε με βεβαιότητα ότι θα βομβαρδιστούμε από διαφόρων ειδών teasers που θα μας βάζουν στο ρυθμό του αγοριού αράχνη.

Συνεχίζοντας την viral καμπάνια του λοιπόν ο «Amazing Spider-Man», πρόσθεσε δύο νέα βίντεο που εμφανίστηκαν σήμερα στο διαδίκτυο κι έγιναν αμέσως viral.

Το πρώτο είναι ένα behind-the-scenes ρεπορτάζ στα πλατό της ταινίας με focus τους Ρις Ιφανς και Μαρκ Γουέμπ να συζητούν για τον Δρ. Κερτ Κόνορς / The Lizard (Σαύρα). Σ' αυτό θα δείτε στα κλεφτά και μερικές από τις αλά «Dr. Jekyll and Mr. Hyde» μεταμορφώσεις του Ιφανς.



Στο δεύτερο, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι μέρος της ταινίας ή κατασκευασμένο για τις ανάγκες της καμπάνιας (όπως έκανε αντίστοιχα κι ο Ρίντλεϊ Σκοτ για το «Prometheus») ο καθηγητής Κόνορς αναζητά μαθητευόμενους για τα εργαστήριά του σ' «διαφημιστικό» των Oscorp Industries.


Δείτε τη χθεσινή φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Μαρκ Γουέμπ και αναζητήστε teasers, 3 tailers, φωτογραφίες, νέα και πόστερ του «The Amazing Spider-Man» εδώ.