Buzz

«The Amazing Spider-Man 2»: Οταν ο Django πήγε πρώτη δέσμη

στα 10

Με δυο νέες, επίσημες φωτογραφίες του Τζέιμι Φοξ και του Ντέιν ΝτεΧάαν συνεχίζει η αποκάλυψη στοιχείων για το σίκουελ του «Amazing Spider-Man» του Μαρκ Γουεμπ.

«The Amazing Spider-Man 2»: Οταν ο Django πήγε πρώτη δέσμη

Μπορεί το «The Amazing Spider-Man 2» να προορίζεται για τις αίθουσες σ’ ένα χρόνο, τον Μάιο του 2014, αλλά τα γυρίσματα προχωρούν πυρετωδώς, δίνοντάς μας μικρές ματιές των ηρώων που θα στελεχώσουν τη νέα ταινία. Ως τώρα είδαμε τη νέα μάσκα που θα δίνει στον Σπάιντερμαν κύρος στην επόμενη ταινία, την Εμα Στόουν και τη Σεϊλίν Γούντλεϊ να πολιορκούν τον Πίτερ Πάρκερ ως Γκουεν Στέισι και Μέρι Τζέιν Γουάτσον, μάθαμε πώς αισθάνεται ο Πολ Τζιαμάτι που θα ενσαρκώσει τον Ρινόκερο και εκπλαγήκαμε με την πρώτη, κλεφτή εμφάνιση του Τζέιμι Φοξ ως Electro (δείτε τη φωτό στο gallery).

Τώρα, ακολουθώντας πάντα τους λογαριασμούς στο twitter του Μαρκ Γουεμπ και του Ντέιν ΝτεΧάαν, ανακαλύπτουμε όχι μόνο την επίσημη (ιδιαίτερα αφαιρετική) σύνοψη της ταινίας, αλλά και δυο ακόμα φωτογραφίες: η μία παρουσιάζει τον Ντέιν ΝτεΧάαν ως κομψό και ατμοσφαιρικό Χάρι Οσμπορν. Η άλλη μάς δείχνει τον Electro πριν γίνει ο Electro, τον Τζέιμι Φοξ με look απόλυτου nerd, με τη μορφή του Μάξγουελ Ντίλον, του παραγνωρισμένου ηλεκτρολόγου που το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη ανθρώπινη προσοχή.

Δείτε πιο κάτω τις δύο φωτογραφίες και συνεχίστε για τη σύνοψη.

dehaan

electro

Σύμφωνα με τη Marvel και τη Sony, η λακωνική σύνοψη του «The Amazing Spider-Man 2» περιγράφει ότι για τον Πίτερ Πάρκερ (Αντριου Γκάρφιλντ), η ζωή είναι πολυάσχολη: προσπαθώντας να εξουδετερώνει τους κακούς ως Σπάιντερμαν αλλά και να περνάει αρκετό χρόνο με τον άνθρωπο που αγαπά, την Γουεν (Εμα Στόουν), δε βλέπει την ώρα ν’ αποφοιτήσει απ’ το σχολείο. Ο Πίτερ δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεση που έδωσε στην Γουεν, να την προστατεύσει μένοντας μακριά της, αλλά αυτή είναι μια υπόσχεση που απλώς δεν μπορεί να κρατήσει. Τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή του Πίτερ όταν ένας νέος κακός, ο Electro (Τζέιμι Φοξ) κάνει την εμφάνισή του κι ένας παλιός φίλος, ο Χάρι Οσμπορντ (Ντέιν ΝτεΧάαν), επιστρέφει, ενώ ο Πίτερ ανακαλύπτει νέα στοιχεία για το παρελθόν του.

Το «The Amazing Spider-Man 2», στο οποίο εμφανίζονται ακόμα οι η Σάλι Φιλντ, ο Κρις Κούπερ και η Φελίσιτι Τζόουνς, γυρίζεται αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη. Μέχρι τον Μάιο του 2014 που η ταινία θα είναι έτοιμη να συναντήσει το κοινό, κάτι μας λέει ότι θα μάθουμε και θα δούμε πολλά περισσότερα για την κρυφή ζωή του Πίτερ Πάρκερ.