Buzz

Μερικές οικογένειες είναι πιο διαφορετικές από τις άλλες: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα «Οικογένεια Ανταμς»

στα 10

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Οσκαρ Αϊζακ δανείζουν τις φωνές τους στη Μορτίσια και τον Γκόμεζ Ανταμς, στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων από τους δημιουργούς του «Sausage Party».

Μερικές οικογένειες είναι πιο διαφορετικές από τις άλλες: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα «Οικογένεια Ανταμς»

Οταν ο καρτουνίστας Τσάρλι Ανταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει το 1938 τις εικονογραφημένες περιπέτειες της Οικογένειας Ανταμς (στο περιοδικό New Yorker, μεταξύ άλλων), σίγουρα δεν μπορούσε να υποψιαστεί την επιτυχία που θα συναντούσε η τρομερή φαμίλια με τη λατρεία για το μακάβριο και το γκροτέσκο.

Οι κόμικ δημιουργίες του θα τροφοδοτούσαν μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές διασκευές, ανάμεσά τους και τις δύο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες («The Addams Family» και «Addams Family Values») που σκηνοθέτησε τη δεκαετία του ’90 ο Μπάρι Σόνενφελντ, με πρωταγωνιστές τους Αντζέλικα Χιούστον, Ραούλ Τζούλια και Κριστίνα Ρίτσι.

Και καθώς τα ’90s είναι τα νέα ’80s, οι δημιουργοί του απολαυστικά τολμηρού και αθυρόστομου animation «Sausage Party», Κόνραντ Βέρνον και Γκρεγκ Τίρναν, ανέλαβαν να αναβιώσουν εκ νέου τις περιπέτειες της λατρεμένα γκόθικ οικογένειας, αυτή τη φορά μέσα από μια ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων, η οποία ωστόσο –σύμφωνα με τους δύο σκηνοθέτες– θα αντλεί στοιχεία περισσότερο από την αισθητική των πρωτότυπων σχεδίων του Τσάρλι Ανταμς, παρά από τις δύο προηγούμενες κινηματογραφικές μεταφορές.

Διαβάστε ακόμη: Το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ «Lisey’s Story» έρχεται στην Apple TV+

The Addams Family 607

Ο Ματ Λίμπερμαν υπογράφει το σενάριο, ενώ όπως ακριβώς συνέβη με τους ηθοποιούς που δάνεισαν τις φωνές τους στα φιλήδονα τρόφιμα του «Sausage Party», οι Βέρνον και Τίρναν κατάφεραν κι αυτή τη φορά να συγκεντρώσουν ένα υπέροχο all-star-cast για να ζωντανέψει φωνητικά τα μέλη της νέας Οικογένειας Ανταμς.

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Οσκαρ Αϊζακ θα υποδυθούν το αιώνια (και θανατηφόρα) ερωτευμένο ζευγάρι της Μορτίσια και του Γκόμεζ Ανταμς, η Κλόι Γκρέις Μόρετζ και ο Φιν Γούλφχαρντ («Stranger Things», «It») τα απροσάρμοστα τέκνα τους, ενώ η φοβερή Μπέτι Μίντλερ θα ερμηνεύσει τη γιαγιά και ο Νικ Κρολ τον θείο Φένστερ. Τέλος, η Αλισον Τζάνεϊ θα κρατά το ρόλο της νέμεσης της οικογένειας, Μάργκο Νίντλερ, μιας δαιμόνιας τηλεπαρουσιάστριας που θέλει πάση θυσία να μετατρέψει τη ζωή τους σε τηλεοπτικό reality show.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου 2019, πάνω στην ώρα για το Halloween. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ, το οποίο –ομολογουμένως– μοιάζει εκ πρώτης όψεως αρκετά παιδικό, ελπίζουμε όμως να επιφυλάσσει μερικές σκοτεινές εκπλήξεις, όπως αρμόζει στη διάσημη φαμίλια.


Διαβάστε ακόμη

The Addams Family 607