Buzz

Οι αληθινοί (όνομα και πράγμα) ήρωες του Κλιντ Ιστγουντ στο τρέιλερ του «The 15:17 to Paris»

στα 10

Η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ είναι η δική του ματιά πάνω στη σύγχρονη τρομοκρατία.

Οι αληθινοί (όνομα και πράγμα) ήρωες του Κλιντ Ιστγουντ στο τρέιλερ του «The 15:17 to Paris»

Τον Αύγουστο του 2015, οι Αμερικανοί Αντονι Σάντλερ, Αλεκ Σκαρλάτος και Σπένσερ Στόουν, φίλοι από διαφορετικά τμήματα του Αμερικανικού Στρατού, βρίσκονταν στο τρένο που κατευθυνόταν από τις Βρυξέλλες προς το Παρίσι, όταν ένα τρομοκράτης του ISIS επιβιβάστηκε φορτωμένος με αρκετά πολεμοφόδια για να εξοντώσει και τους 500 επιβάτες της αμαξοστοιχίας. Μόνο που δεν υπολόγιζε στη σωτήρια παρέμβαση των τριών ανδρών, οι οποίοι έβαλαν στόχο να τον αφοπλίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ με τίτλο «The 15:17 To Paris» που βασίζεται στο βιβλίο «The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes» των Αντονι Σάντλερ, Αλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν και Τζέφρι Ε. Στερν αφηγείται τη ζωή των τριών φίλων μέχρι την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης και σε μια απόφαση που θολώνει οριστικά τα όρια ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα διάλεξε για πρωταγωνιστές του τους ίδιους.

The 15:17 To Paris

Το αποτέλεσμα αποδεικνύει φυσικά τη διαρκή ανήσυχη φύση του 87χρονου Κλιντ Ιστγουντ και ένα δείγμα του μπορείτε να δείτε στο πρώτο τρέιλερ παρακάτω:


Διαβάστε ακόμη: