Buzz

Thank God it's Friday: τα βίντεο της εβδομάδας

στα 10

Είναι Παρασκευή, κάντε ένα break και χαζέψτε τα αστεία βίντεο που μάς χάρισε η αμερικανική late night television την εβδομάδα που πέρασε...

Thank God it's Friday: τα βίντεο της εβδομάδας

Δείτε την Τζούλια Ρόμπερτς, καλεσμένη του Τζίμι Κίμελ για να προωθήσει το «Secret in the Eyes», για το οποίο είπε: «είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω τίποτα για να διαφημίσω την ταινία, καθώς δε θέλω ούτε να υποψιάσω κατά λάθος το κοινό», σ' ένα απολαυστικό βίντεο (εκείνη το έκανε απολαυστικό, με την ακομπλεξάριστη, φωτεινή της προσωπικότητα) όπου τις συστήνονται 9 ακόμα γυναίκες που ζουν στην Αμερική και ονομάζονται... Τζούλια Ρόμπερτς.

Δείτε ακόμη: Δείτε τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ως Τζάνετ Τζάκσον στο Lip Sync Battle του αιώνα!


Απολαύστε την ανεκδιήγητη πλέον Τζένιφερ Λόρενς να εξομολογείται, τις δύο πιο (όχι απλά αμήχανες, αλλά...) ντροπιαστικές στιγμές της καριέρας της στον Τζίμι Φάλον. Η μία έχει να κάνει με την... νεκρή Ελπίζαμπεθ Τέιλορ και η άλλη με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα κι... ένα φερμουάρ. Δεν σας λέμε τίποτα παραπάνω. Πατήστε το play. Η Τζένιφερ αποδεικνύεται ότι είναι το αντίθετο της νεαρής ανερχόμενης σταρ, κι αυτό το λέμε ως κοπλιμέντο.


H Kέιτ Μπλάνσετ καλεσμένη επίσης του Τζίμι Φάλον παίζει το παιχνίδι «Lip Flip» και παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό της.


Δείτε κι ένα preview του τι μας περιμένει στο χριστουγεννιάτικο Lip Sync Battle με τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο οποίος στέφεται (ξανά) ως ο απόλυτος βασιλιάς του παιχνιδιού (στο βίντεο λέει το «Yeah» και τρελαίνει τον κανονικά αμέτοχο παρουσιαστή LL Cool J, αλλά στο trailer τον βλέπουμε ντυμένο... Τζάνετ Τζάκσον στο Rhythm Nation!), αλλά και τον Σεθ Ρόγκεν να αναλαμβάνει το ρόλο σχολιαστή - Dirty Santa.



Απολαύστε περισσότερα: