Buzz

Θα χωρέσει ο Τέιλορ Λότνερ στο… σλιπάκι του Ντερκ Ντίγκλερ;

στα 10

Ο τέως πρωταγωνιστής του «Twilight Saga» επιμένει στις τολμηρές επιλογές του κι αναλαμβάνει για ένα βράδυ να υποδυθεί τον ήρωα του «Boogie Nights», παρότι θα παραμείνει… ντυμένος!

Θα χωρέσει ο Τέιλορ Λότνερ στο… σλιπάκι του Ντερκ Ντίγκλερ;

Ο Τζέισον Ράιτμαν συνεχίζει να διοργανώνει τις ανατρεπτικές αναγνώσεις αγαπημένων κι αναγνωρισμένων ταινιών, αλλάζοντάς τους το καστ. Η πιο πρόσφατη δοκιμή του ήταν στη διάρκεια του Φεστιβάλ του Τορόντο, που για ένα βράδυ εναλλακτικές επιλογές διάβασαν και υποδύθηκαν (καθιστοί) στο «Boogie Nights» που σκηνοθέτησε ο Πολ Τόμας Αντερσον το 1997: στον πολύκροτο ρόλο του προικισμένου Ντερκ Ντίγκλερ, που καθιέρωσε κινηματογραφικά (και όχι μόνο) τον Μαρκ Γουόλμπεργκ εμφανίστηκε ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ – είπαμε, εναλλακτικές επιλογές – και την Αμπερ Γουέιβς που ζωντάνεψε με το παραπάνω στην οθόνη η Τζούλιαν Μουρ υποδύθηκε η Ολίβια Γουάιλντ.

Τώρα ο Τζέισον Ράιτμαν ετοιμάζεται να επαναλάβει το εγχείρημα του διαφορετικού «Boogie Nights», με μια ζωντανή ανάγνωση αύριο, Πέμπτη, στο Film Independent του LACMA. Αυτή τη φορά, τον καβάλο του Ντερκ Ντίγκλερ θα προσπαθήσει να βολέψει ο Τέιλορ Λότνερ – μην απορείτε, κι ο Μαρκ Γουόλμπεργκ πριν από αυτήν την ταινία δεν είχε να επιδείξει παρά αστείρευτο σεξ απίλ και περιορισμένη φιλμογραφία, με μοναδικό πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Fear» με τη Ρις Γουίδερσπουν. Ως Αμπερ θα εμφανιστεί η Τζούντι Γκριρ που, για το συμπτωσιακό του θέματος, συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλιαν Μουρ στη νέα «Carrie» και το καστ συμπληρώνουν η Μέι Γουίτμαν ως Rollergirl, ο Κέβιν Πόλακ, ο Τζιμ Ρας, ο Τζάροντ Αϊνσον και η Τζέρνι Σμόλετ. Οι ανακοινώσεις του καστ και τα παραλειπόμενα δημοσιεύονται ακατάπαυστα στο λογαριασμό του Τζέισον Ράιτμαν στο twitter.

Κι επειδή δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να δούμε την ανάγνωση του «Boogie Nights», θα περιμένουμε να δούμε τη νέα ταινία του Τζέισον Ράιτμαν, το «Labor Day» με την Κέιτ Γουίνσλετ, τον Κλαρκ Γκρεγκ και τον Τζος Μπρόλιν που βγαίνει στην Αμερική στις 14 Ιανουαρίου.