Buzz

Θα κάνει ο Κρίστοφερ Νόλαν τον επόμενο Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Μετά την απόφαση του Σαμ Μέντες να μην σκηνοθετήσει τον επόμενο Μποντ, παρά την τεράστια επιτυχία του «Skyfall», οι παραγωγοί της σειράς αρχίζουν τις προσφορές για υποψήφιους σκηνοθέτες: ο πρώτος είναι ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Θα κάνει ο Κρίστοφερ Νόλαν τον επόμενο Τζέιμς Μποντ;

Σύμφωνα με ανεπίσημες για την ώρα πηγές, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον, παραγωγοί της σειράς ταινιών του Τζέιμς Μποντ, πρότειναν στον Κρίστοφερ Νόλαν να είναι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Σαμ Μέντες για την επόμενη περιπέτεια του 007.

Θυμίζουμε πως ο Μέντες απέρριψε την πρόταση τους να αναλάβει και τον επόμενο Μποντ, παρά το γεγονός πως το «Skyfall» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της σειράς (διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Σαμ Μέντες για αυτήν του την απόφαση).

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως ο Νόλαν και η ομάδα του συζητούν το ενδεχόμενο, αν και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Νόλαν να μπει στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ αμέσως μόλις ολοκληρώσει το «Interstellar», το οποίο ξεκινάει γυρίσματα τους επόμενους μήνες και είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2014.

Αν ισχύει δε πως η επόμενη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα εκτείνεται σε δύο μέρη (διαβάστε περισσότερα εδώ), τότε αυτό σημαίνει πως ο Νόλαν θα βρεθεί ξαφνικά με τρεις ταινίες στη σειρά, πράγμα που φυσικά μοιάζει παιχνιδάκι για έναν σκηνοθέτη των ικανοτήτων του.

Αναμένοντας περισσότερα τόσο για την απόφαση του Νόλαν, όσο και για το αν ο Μποντ είναι έτοιμος να πέσει στα «σκοτεινά» χέρια του σκηνοθέτη που με την τριλογία του «Batman» έγινε ο άνθρωπος που συνδυάζει ιδανικά το καλλιτεχνικό με το εμπορικό αποτέλεσμα σε συσκευασία υπερ-θεάματος, διαβάζουμε περισσότερα για το «Interstellar» και θυμόμαστε γιατί λατρέψαμε το «Skyfall».