Buzz

Θα είναι ο Σκοτ Ιστγουντ ο νέος πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»;

στα 10

Φήμες θέλουν τον γιο του Κλιντ Ιστγουντ, Σκοτ, να βρίσκεται μέσα στους επικρατέστερους για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι που άφησε ορφανό ο Τσάρλι Χάναμ στην κινηματογραφική μεταφορά του «Fifty Shades of Grey».

Θα είναι ο Σκοτ Ιστγουντ ο νέος πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»;

Αν δεν γνωρίζετε τον Σκοτ Ιστγουντ, τότε ήρθε η ευκαιρία να τον μάθετε από την καλή και από την ανάποδη, αφού ο 27χρονος γιος του Κλιντ Ιστγουντ (από τη σχέση του με την αεροσυνοδό Τζέισλιν Αλεν Ριβς), βρίσκεται επιτέλους εκεί που επιθυμούσε διακαώς να βρεθεί: στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Αφορμή, η φήμη που κυκλοφόρησε και τον θέλει υποψήφιο για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ήδη πολυσυζητημένη κινηματογραφική μεταφορά του best seller της Ε.Λ. Τζέιμς, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ (διαβάστε περισσότερα για το παρασκήνιο εδώ).

O Σκοτ Ιστγουντ, περισσότερο γνωστός για την ομοιότητά του με τον νεαρό Κλιντ Ιστγουντ και για τη φωτογράφηση του στο περιοδικό «Town and Country» που έκανε διάσημους τους κοιλιακούς του και όχι για τους μέχρι τώρα ρόλους του που απαριθμούν μικρές εμφανίσεις στις ταινίες του πατέρα του («Gran Torino», «Invictus», «Trouble with the Curve») και το τηλεοπτικό «Chicago Fire», δεν επιβεβαιώνει τίποτα για την ώρα, αλλά διασκέδασε με τη φήμη στο λογαριασμό του στο twitter, στις καταχωρήσεις του οποίου μπορεί κανείς να διαισθανθεί την ανάγκη του να γίνει διάσημος ΤΩΡΑ.

2

Ανεπιβεβαιώτες φήμες αναφέρουν πως ο Σκοτ Ιστγουντ είναι ένας από τους πιο επικρατέστερους για το ρόλο του Κρίσταν Γκρέι, πράγμα που έρχεται και «κλειδώνει» το ζευγάρι - παιδιά διασήμων με την Ντακότα Τζόνσον (κόρη του Ντον Τζόνσον) να παραμένει στον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας.

Οι άλλοι υποψήφιοι που ακούγονται για το ρόλο είναι εξίσου μη δοκιμασμένοι (ο Μπίλι Μάγκνουσεν, ο Λουκ Μπρέισι του «G.I. Joe: Retaliation», ο Φρανσουά Αρνό, ο Τζέιμι Ντόρναν, ο Κρίστιαν Κουκ), αλλά αρκετά «γυμνασμένοι» για να ενσαρκώσουν τον ήρωα του «Fifty Shades of Grey».

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος Κρίστιαν Γκρέι θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αν πρόκειται να είναι ο Σκοτ Ιστγουντ, δείτε προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες από το περιοδικό «Town and Country» για να μην πείτε πως δεν καταλαβαίνετε το λόγο που θα επιλεχθεί.

1

2

3

4

Διαβάστε ακόμη: