Buzz

Τη μέρα που ο Πίτερ Τζάκσον αποχαιρέτησε τον Γκάνταλφ

στα 10

14 χρόνια μετά από την πρώτη ημέρα που ο Ιαν ΜακΚέλεν υποδύθηκε τον Γκάνταλφ στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», οι τελευταίες σκηνές του στο ρόλο για λογαριασμό της τριλογίας του «Hobbit» ολοκληρώθηκαν. Και ο Πίτερ Τζάκσον είναι απαρηγόρητος...

Τη μέρα που ο Πίτερ Τζάκσον αποχαιρέτησε τον Γκάνταλφ

«Μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν γυρίσαμε την τελευταία σκηνή με τον Γκάνταλφ. Το τέλος μιας απίστευτης περιπέτειας που ξεκίνησε το 1999. Νιώθω πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή.»

Με αυτά τα λόγια, ο Πίτερ Τζάκσον συνόδευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Ιαν ΜακΚέλεν στο λογαριασμό του στο Facebook, αποχαιρετώντας για πάντα τον Ιαν ΜακΚέλεν Γκάνταλφ, έναν από τους σημαντικότερους ήρωες στις τριλογίες του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Hobbit», αφού παρά τις όποιες φήμες ο Τζάκσον έχει δηλώσει πως δεν θα επιστρέψει ξανά στη Μέση Γη μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης ταινίας του «Hobbit» με τίτλο «There and Back Again» που θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2014.

2

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «The Desolation of Smaug» είναι ήδη έτοιμο για την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο του 2013. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για την ταινία και τα γυρίσματά της.