Buzz

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ έχει τρέιλερ

στα 10

Επειτα από μία οδύσσεια δύο δεκαετιών, έχουμε επιτέλους την απόδειξη ότι το καταραμένο φιλμ του Γκίλιαμ υπάρχει πραγματικά.

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ έχει τρέιλερ

Πρόκειται με διαφορά για ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα κινηματογραφικά σχέδια όλων των εποχών. Κι όμως, έπειτα από αναρίθμητες αναβολές, ακυρώσεις, ασθένειες, θανάτους, πολλαπλές αλλαγές πρωταγωνιστών και κάθε είδους πιθανά προβλήματα, συν ένα ντοκιμαντέρ για όλα τα παραπάνω, ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ είναι πλέον αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

Δεδομένης της διαβόητης ιστορίας του, βέβαια, δεν πρόκειται να πειστούμε ολοκληρωτικά μέχρι να δούμε το «The Man Who Killed Don Quixote» με τα ίδια μας τα μάτια, ωστόσο το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε μόλις και αποτελεί τουλάχιστον μια σοβαρή ένδειξη ότι η ταινία υπάρχει στ’ αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη: 17 χρόνια μετά, ο Τέρι Γκίλιαμ ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «Δον Κιχώτη»

Οχι μια συμβατική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Θερβάντες, αλλά περισσότερο εμπνευσμένη από αυτό, και με πρωταγωνιστές τους Ανταμ Ντράιβερ, Τζόναθαν Πράις, Ολγκα Κιριλένκο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ, η ταινία θα κάνει το πιθανότερο την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Μάιο, στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών – αν φυσικά δεν προκύψει πάλι κάποια αναποδιά!

Το γεγονός, πάντως, ότι το πρώτο τρέιλερ είναι γαλλικής προέλευσης συνηγορεί σ’ αυτό. Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

The Man Who Killed Don Quixote 607