Buzz

Ο Τέρενς Χάουαρντ χορεύει την Madonna ένα μεταποκαλυτικό τάνγκο

στα 10

Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της 57χρονης ντίβας και πρωταγωνιστής του είναι ο Τέρενς Χαουαρντ. Δείτε το...

Ο Τέρενς Χάουαρντ χορεύει την Madonna ένα μεταποκαλυτικό τάνγκο

Το 2006 είχε κερδίσει οσκαρική υποψηφιότητα για το «Hustle and Flow». Ο Τέρενς Χάουαρντ έχει μία 20χρονη κινηματογραφική καριέρα («Crash», «August Rush», «Iron Man») όμως αυτή την εποχή γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην μικρή οθόνη - ως πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «Empire».

Για αυτό ίσως η Madonna τον επέλεξε να είναι ο συμπρωταγωνιστής της στο εξαιρετικά στυλιζαρισμένο βίντεο του νέου της σινγκλ «Ghost Town». Σκηνοθετημένο από τον πιστό της συνεργάτη Γιόνας Ακερλουντ (ο οποίος έχει υπογράψει τα μουσικά βίντεο της Madonna για τα "Ray of Light", "Music", "American Life", "Jump" και "Celebration") το «Ghost Town» μάς ξεναγεί σε ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον και μία κατεστραμμένη, έρημη πόλη στην οποία η 57χρονη ντίβα τριγυρνά οργισμένη και ντυμένη ως θηλυκός γκοθ Δανδής.

Δείτε ακόμη: Madonna: Τα 10 καλύτερα κινηματογραφικά τραγούδια της

madonna ghost town2 607

Ο Τέρενς Χάουαρντ ερμηνεύει κάτι προς ελεύθερο σκοπευτή/εκτελεστή. Μπροστά της όμως λυγίζει. Αντί να την εκτελέσει, τη χορεύει ένα παθιασμένο τάνγκο. Και ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Απολαύστε το, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μας οι νεότεροι, πατήστε ένα play και στο αμέσως επόμενο βίντεο - από τα 90ς. Για το πραγματικό τάνγκο.

.

.

Διαβάστε ακόμα:

Tags: Madonna