Buzz

I've been waiting for you! Τρέιλερ για το «Τerminator Genisys»

στα 10

Εχει ακόμη και τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ να λέει «I'll be back»! Εχει όμως ότι χρειάζεται;

I've been waiting for you! Τρέιλερ για το «Τerminator Genisys»

Μπορεί ο Αρνι να είναι εδώ, όμως ο Τζέιμς Κάμερον φυσικά απουσιάζει -έδωσε όμως μερικές συμβουλές- αφού αυτό το reboot / συνέχεια του μύθου σκηνοθετεί ο Αλαν Τέιλορ του «Thor: O Σκοτεινός Κόσμος».

Και το σκηνοθετεί αν πιστέψουμε το τρέιλερ με την ίδια θέρμη για θεματική δράση που έδειξε και στο blockbuster της Marvel, ακόμη κι αν αυτό το «Terminator» χρειάζεται μάλλον κάτι παραπάνω για να μας ενθουσιάσει. Ισως μερικές ακόμη σκηνές σαν εκείνη με την ανατροπή ενός λεωφορείου σε slow motion στην golden Gate Bridge του Σαν Φρανσίσκο να βοηθούσαν, αλλά ακόμη κι αν το φιλμ προσπαθεί να είναι καινούριο, για όλους όσους έχουν ήδη δει τις προηγούμενες ταινίες της σειράς, το όλο πράγμα κάνει λίγο deja vu.

Το φιλμ ξεκινά το 20129 όταν ο αρχηγός της αντίστασης -ενάντια στην Skynet, το σατανικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης- Τζον Κόνορ, στέλνει στο παρελθόν έναν πιστό στρατιώτη για να προστατεύσει την μητέρα του Σάρα από έναν Terminator προγραμματισμένο να την σκοτώσει.

Μόνο που σε αυτή την εκδοχή της ιστορίας, η Σάρα Κόνορ έχει ανατραφεί από έναν άλλον Terminator, τον οποίο υποδύεται ο Σβαρτσενένγκερ κι ο οποίος είναι προγραμματισμένος να την προστατεύει.

terminator genisys 607

Το φιλμ έχει την φιλοδοξία να είναι πρώτο σε μια μια επικείμενη τριλογία, αλλά φανταζόμαστε αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το πως θα τα πάει στις αίθουσες όταν φτάσει εκεί τον Ιούλιο του 2015.

Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ. Και όπως ο Αρνί, θα επιστρέψουμε!

Διαβάστε ακόμη:

terminator genisys poster 607