Industry

Τεράστια δώρα από τον τεράστιο «Godzilla»

στα 10

Ο γιγαντιαίος Γκοτζίλα ελλοχεύει, έτοιμος να επιτεθεί στις οθόνες μας σε λίγες μέρες. Για να τον πάρουμε με το καλό, φέρνει συλλεκτικά δώρα…

Flix Team
Τεράστια δώρα από τον τεράστιο «Godzilla»

Το reboot του «Godzilla» βρίσκεται προ των πυλών: ο Γκάρεθ Εντουαρντς αναλαμβάνει να βγάλει το θρύλο από χρονοντούλαπο και να αποδείξει τη δύναμή του, σωματική και… κινηματογραφική, σ’ ένα φιλμ-θρίαμβο των ειδικών εφέ που ζωντανεύουν το τέρας πιο τρομακτικά από ποτέ και μάλιστα σε μια σκοτεινή εκδοχή του, ζοφερή τόσο ώστε να μην αποτρέψει και το target group του που ενδιαφέρεται για αχαλίνωτη δράση. Μπορεί στην ταινία να πρωταγωνιστεί ένα ελκυστικό καστ για κάθε γούστο, αποτελούμενο από τους Μπράιαν Κράνστον, Ααρον Τέιλορ - Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Ολσεν, Ντέιβιντ Στραδέρν, Κεν Γουατανάμπε, Ζιλιέτ Μπινός και Σάλι Χόκινς, αλλά επειδή το μέγεθος μετράει, δύσκολα οποιοσδήποτε και οτιδήποτε θα σταθεί δίπλα στο μοναδικό ήρωα της ταινίας.

godz01

Για να μπείτε στο κλίμα, η Village και το Flix σας χαρίζουν συλλεκτικά δώρα, υπέροχα T-Shirts και σπάνια pins (δείτε τα παρακάτω), για να υποδεχτείτε το «Godzilla» εξοπλισμένοι. Για να διεκδικήσετε τα δώρα, μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και κάντε share, like ή comment στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Μαΐου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message.

Ο «Godzilla» έρχεται στις αίθουσες στις 15 Μαΐου από τη Village.

Περισσότερος «Godzilla»:

godz02

Tags: godzilla