Buzz

Ακούστε την Τέιλορ Σουΐφτ να ερμηνεύει το «Beautiful Ghosts» από την ταινία «Cats»

στα 10

Η Τέιλορ Σουΐφτ ερμηνεύει το νέο τραγούδι από την ταινία του Τομ Χούπερ, το οποίο έγραψε σε συνεργασία με τον Αντριου Λόιντ Γουέμπερ.

Ακούστε την Τέιλορ Σουΐφτ να ερμηνεύει το «Beautiful Ghosts» από την ταινία «Cats»

Μπορεί το «Cats» του Τομ Χούπερ να μην προλάβει πολλά από τα φετινά βραβεία, ανάμεσά τους τα SAG και οι Χρυσές Σφαίρες, μιας και δεν θα είναι εγκαίρως έτοιμο για να εγκριθεί ως υποψήφιο για κάποιο από αυτά, αλλά τουλάχιστον η Τέιλορ Σουΐφτ μπορεί να μείνει ήσυχη μιας και το νέο τραγούδι που έγραψε για την ταινία θα είναι σίγουρα ένα από εκείνα που προκριθούν στην πεντάδα της αντίστοιχης κατηγορίας των Οσκαρ.

Ακούστε ακόμα: Οι Panic! at the Disco ερμηνεύουν το «Into the Unknown» από το «Ψυχρά και Ανάποδα 2»

taylor swift 607

Το τραγούδι με τίτλο «Beautiful Ghosts» το έγραψε η ίδια μαζί με τον Αντριου Λόιντ Γουέμπερ και, σύμφωνα με το Entertainment Weekly την συγκεκριμένη εκδοχή του, την οποία τραγουδάει η Σουΐφτ, ακούγεται μόνο στους τίτλους τέλους. Μέσα στην ταινία το ερμηνεύει η Φραντσέσκα Χέιγουορντ, η ο οποία υποδύεται την Βικτώρια, και αργότερα η Τζούντι Ντέντς. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν, ανάμεσα σε άλλους, και οι Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουΐφτ, Τζέιμς Κόρντεν, Ρέμπελ Γουίλσον, Ιντρις Ελμπα, Τζούντι Ντεντς και Ιαν ΜακΚέλεν.

Πάντως η Σουίφτ θα έχει σκληρό ανταγωνισμό φέτος μιας και θα συναγωνίζεται και το τραγούδι, ή τραγούδια, από την ταινία «Frozen 2». Ακούστε την Τέιλορ Σουΐφτ να ερμηνεύει το «Beautiful Ghosts» παρακάτω. Η ταινία «Cats» αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε ακόμα: «Memory, all alone in the moonlight»: Τρέιλερ για το «Cats» του Τομ Χούπερ