Buzz

Βρέθηκε ο σεναριογράφος της ταινίας «Star Trek» του Κουέντιν Ταραντίνο

στα 10

O σεναριογράφος του «The Revenant» αναλαμβάνει πάει την ταινία του Ταραντίνο where noone has gone before...

Βρέθηκε ο σεναριογράφος της ταινίας «Star Trek» του Κουέντιν Ταραντίνο

Στις αρχές του μήνα, το Deadline είχε βγάλει την είδηση πως ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζεται να γυρίσει την επόμενη ταινία «Star Trek», με παραγωγό μάλιστα τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς. Σήμερα ανακοινώθηκε πως βρέθηκε και ο σεναριογράφος της. Πρόκειται για τον Μαρκ Λ. Σμιθ, ο οποίος στο παρελθόν μας έδωσε το σενάριο για το «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.

Διαβάστε ακόμα: To «Star Trek» κάνει coming out!

quentin tarantino star trek

Σύμφωνα και πάλι με το δημοσίευμα του Deadline, ο Ταραντίνο και το στούντιο της Paramanount ετοιμάζουν την ταινία με «ταχύτητα φωτός», με τον ίδιο να «είχε μία καταπληκτική ιδέα» για την πλοκή μίας μελλοντικής, άκρως ακατάλληλης «Star Trek» ταινίας, την οποία είπε στον Εϊμπραμς. Το αποτέλεσμα ήταν ο τελευταίος, από τη θέση του παραγωγού, να εξουσιοδοτήσει τον Ταραντίνο και μία ομάδα σεναριογράφων να αναπτύξουν την ιδέα σ' ένα σενάριο.

Ο Σμιθ θα γράφει το σενάριο την περίοδο που ο Ταραντίνο θα γυρίζει την άλλη του ταινία, ένα murder drama που ετοιμάζει για το καλοκαίρι των Μάνσον φόνων η οποία θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2019. Τα γυρίσματα του «Star Trek» θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Διαβάστε ακόμα: