Buzz

Το «Star Trek» του Ταραντίνο θα είναι βρωμόστομο και ακατάλληλο

στα 10

Mάς το διαβεβαιώνει ο ίδιος....

Το «Star Trek» του Ταραντίνο θα είναι βρωμόστομο και ακατάλληλο

Λίγο μετά τις λαμπερές Κάννες και λίγο πριν την πολυναμενόμενη πρεμιέρα του στις αίθουσες, ο Κουέντιν Ταραντίνο δίνει συνεντεύξεις και, όπως είναι λογικό, απαντά και σε ερωτήσεις που δεν περιορίζονται μόνο στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Διαβάστε την κριτική του Flix: Κάννες 2019: Στο «Once Upon a Time... in Hollywood» ο Κουέντιν Ταραντίνο μας παραμυθιάζει

Μία από αυτές είχε να κάνει με τα "διαστημικά" νέα ότι σκοπεύει να γυρίσει την επόμενη ταινία του «Star Trek» franchise. Κι ότι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα κάνει την παραγωγή.

Ολα ξεκίνησαν από το ότι ο Ταραντίνο «είχε μία καταπληκτική ιδέα» για την πλοκή μίας μελλοντικής «Star Trek» ταινίας και την είπε στον Εϊμπραμς. Το αποτέλεσμα ήταν ο τελευταίος, από τη θέση του παραγωγού, να εξουσιοδοτήσει τον Ταραντίνο και μία ομάδα σεναριογράφων να αναπτύξουν την ιδέα σ' ένα σενάριο.

Tarantino Star Trek 607

Σήμερα, ο Ταραντίνο επιβεβαιώνει ότι το σενάριο είναι έτοιμο: «Ναι, έχω γράψει το σενάριο. Ή τουλάχιστον ένα πρώτο draft, γιατί το αφήνω λίγο να "κάτσει" και πρέπει να το ξαναδώ...»

Και, παρόλο που το «Star Trek» franchise ήταν πάντα ένα «κατάλληλο» περιβάλλον (η ενήλικη αθυροστομία και πραγματικότητα εξαφανιζόταν... στη μαύρη τρύπα της φαντασίας), η βερσιόν του Κουέντιν δε θα είναι καθόλου έτσι.

«Η δική μου ταινία, αν τη γυρίσω εγώ, θα είναι ακατάλληλη. Και, ναι, με πολλά f-bombs βρωμόστομη...»

Αυτό σημαίνει ότι το πρότζεκτ προχωρά μεν, αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα; Περιμένουμε...

Διαβάστε ακόμα: