Buzz

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: Είστε έτοιμοι για την τηλεοπτική σειρά του Ταραντίνο;

στα 10

Ο Κουέντιν Ταραντίνο σκοπεύει να παραδώσει το 5ωρο director's cut της ταινίας, ως μίνι σειρά για το Netflix.

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: Είστε έτοιμοι για την τηλεοπτική σειρά του Ταραντίνο;

To «Κάποτε στο... Χόλιγουντ», μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στις Κάννες και το θόρυβο που δημιούργησε εκεί, έχει κυκλοφορήσει πλέον στις αίθουσες παγκοσμίως, κερδίζοντας κυρίως διθυραμβικές κριτκές (αν και διχάζοντας το κοινό).

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο σκοπεύει να κυκλοφορήσει το director's cut της ταινίας (η πρώτη άκοπη βερσιόν του φημολογείται ότι άγγιζε τις 4 ώρες και 20 λεπτά) σε μορφή μίνι σειράς για το Netflix (κάτι που έκανε αιφνιδιαστικά και τον Απρίλιο με το «The Hateful Eight»)

Once Upon a Time in Hollywood 607

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στούντιο της Sony, υπάρχει πολύ και σημαντικό υλικό που κόπηκε στο τελικό μοντάζ - σκηνές που είχαν χρησιμοποιηθεί σε τίζερ και τρέιλερ, αλλά δεν είδαμε ποτέ, όπως την Σάρον Τέιτ της Μάργκο Ρόμπι να κολυμπάει, σε μια σεκάνς που δεν υπάρχει στην ταινία.

Επίσης, ο Ταραντίνο έχει κόψει τις σκηνές του Τιμ Ροθ (ως μπάτλερ του Τζέι Σέμπρινγκ), αρκετές σκηνές του Τζέιμς Μάρσντεν (ως Μπαρτ Ρέινολντς) και του Ντάνι Στρονγκ (ως Ντιν Μάρτιν).

Once Upon a Time in Hollywood premiere 607 11

Ο παραγωγός Ντέιβιντ Χέιμαν επίσης δήλωσε ότι υπάρχει πολύ ακόμα υλικό της 10χρονης συμπρωταγωνίστριας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζούλια Μπάτερς - σκηνές τόσο καλές και δυνατές, που πολύ πιθανόν να της εξασφάλιζαν μια θέση στην οσκαρική κούρσα Β' Γυναικείου.

Ο Ταραντίνο φαίνεται πως φλερτάρει γενικότερα με το θέμα των τηλεοπτικών σειρών. Πριν από ένα μήνα, αποκάλυψε ότι έχει σχεδόν έτοιμο το σενάριο μίας σειράς γουέστερν, στα πρότυπα των τηλεοπτικών γουέστερν των 60ς, με κεντρικό ήρωα τον (φιξιόν) σερίφη «Τζέικ Κάχιλ» του «Bounty Law».

once upon a time in hollywood 607

«Μελετώντας ξανά τις παλιές τηλεοπτικές σειρές γουέστερν, μπήκα μέσα στο σύμπαν του "Bounty Law". Κατέληξε να μου αρέσει πραγματικά η ιδέα του Τζέικ Καχίλ. Πάντα λάτρευα αυτά τα μισάωρο γουέστερν επεισόδια. Η ιδέα ότι μπορείς να στριμώξεις τόσα πολλά σε 24 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου, με αρχή-μέση-τέλος μού ήταν μεγάλη πρόκληση. Εγραψα 5 επεισόδια για μία πραγματική "Bounty Law" τηλεοπτική σειρά. Μισάωορα, ασπρόμαυρα, γουέστερν....»

Διαβάστε περισσότερα: