Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκει το «True Detective» αφόρητο. Παρότι δεν το έχει δει!

στα 10

Με το γνωστό αφοριστικό του ύφος, ο Κουέντιν Ταραντίνο ισοπεδώνει μεμιάς το «True Detective», την τηλεοπτική κριτική κι ό,τι άλλο δεν του κάνει κέφι.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκει το «True Detective» αφόρητο. Παρότι δεν το έχει δει!

Η δεύτερη σεζόν του «True Detective» δίχασε όλον τον κόσμο. Ολον; Οχι, ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι όσο ξεκάθαρος πάει: η σειρά είναι απολύτως αντιπαθητική! Σε συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης στο Vulture σχετικά με το «The Hateful Eight» και τα προσεχή του σχέδια, ρωτήθηκε, στο πλαίσιο της σχέσης του με την ποπ κουλτούρα, για τη σειρά του Νικ Πιτσολάτο και η απάντησή του ήταν κεραυνός: «Προσπάθησα να δω το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και δε μ' έπιασε καθόλου. Μου φάνηκε τρομερά βαρετό. Κι η δεύτερη σεζόν μοιάζει χάλια. Μόνο κι απ' το τρέιλερ - όλοι αυτοί οι όμορφοι ηθοποιοί που προσπαθούν να μην είναι όμορφοι και γυροφέρνουν μ' ένα ύφος λες και σηκώνουν όλο το βάρος του κόσμου. Είναι τόσο σοβαρό κι αυτοί είναι τόσο βασανισμένοι, καθώς προσπαθούν να δείχνουν δυστυχείς με τα μουστάκια τους και τα πολυφορεμένα ρούχα τους.»

Διαβάστε και δείτε: Και οι οκτώ είναι υπέροχοι. Aφίσες για κάθε έναν από τους «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

Αντίθετα, η σειρά που πραγματικά άρεσε στον Ταραντίνο ήταν το «Newsroom» του Ααρον Σόρκιν, το οποίο και είδε ολόκληρο τρεις φορές. Οταν ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι η σειρά πήρε κακές κριτικές, η απάντηση του Ταραντίνο ξανά... δε χαρίζεται: «Ποιος διάολο διαβάζει τις τηλεοπτικές κριτικές; Jesus fucking Christ. Οι τηλεκριτικοί γράφουν μόνο για τους πιλότους. Οι πιλότοι των σειρών είναι σκατά.» Δε μας νοιάζει αν ο Κουέντιν Ταραντίνο κρατά δυο μέτρα και δυο σταθμά - αρκεί που οι συνεντεύξεις του είναι πάντα τόσο διασκεδαστικές όσο οι ταινίες του.

Διαβάστε ακόμη: Ατάκα από fortune cookie ή True Detective 2; Μαντέψτε!