Buzz

Τάι Σέρινταν: η ζωή μετά το «Δέντρο της Ζωής»

στα 10

Εχει ήδη στο βιογραφικό του μία συμμετοχή σε ταινία του Τέρενς Μάλικ – κι αν, προς το παρόν, δεν έχει τίποτε άλλο, αυτό πρόκειται ν’ αλλάξει σύντομα!

Τάι Σέρινταν: η ζωή μετά το «Δέντρο της Ζωής»
Ο Τάι Σέρινταν, με το μπεζ κοστούμι, δίπλα στην Τζέσικα Τσαστέιν κι ολόκληρη την οικογένεια του "Δέντρου της Ζωής".

Ο ένας από τους τρεις γιους του Μπραντ Πιτ και της Τζέσικα Τσαστέιν στο «Δέντρο της Ζωής» του Τέρενς Μάλικ, ο Τάι Σέρινταν, έχει ήδη βάλει την καριέρα του σε σειρά.

Ο Τζεφ Νίκολς του «Take Shelter», προετοιμάζεται για τη νέα του ταινία, σε δικό του σενάριο, που θα έχει τίτλο «Mud» και παρακολουθεί έναν χαρισματικό φυγά στις προσπάθειές του να γλιτώσει από το νόμο αλλά και τους κυνηγούς κεφαλών που βρίσκονται στο κατόπι του.

Ο κεντρικός ήρωας, ο Μαντ, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Μάθιου ΜακΚόναχι, στη διαδρομή του σχηματίζει μια απρόσμενη φιλία μ’ ένα 14χρονο αγόρι (εδώ η συμμετοχή του Τάι Σέρινταν) που θα τον βοηθήσει να ξανασυναντήσει την αδελφή-ψυχή του, στο πρόσωπο της Ρις Γουίδερσπουν.

Μια και προβλέπεται συγκινητικό road movie, με έμφαση στους χαρακτήρες – ακόμα και Οσκαρικό, αν κοιτάξουμε πολύ μακριά – ο Τάι Σέρινταν, ή η μαμά του, μοιάζει να ξέρει να κάνει επιλογές, παρότι ο μικρός δεν έχει ακόμα κλείσει τα 15 και, φυσικά, προτιμά περιμένοντας ν’ ασχολείται με το κυνήγι και το ψάρεμα!