Buzz

Tα «πειραγμένα» αυτοκίνητα του Μισέλ Γκοντρί!

στα 10

Ο Μισέλ Γκοντρί έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Αφρού των Ημερών», βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μπορίς Βιάν. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: ότι μπορούμε να περιμένουμε μια ακόμη υπέροχη ταινία στο μέλλον και ότι ο...σουρεαλισμός κυκλοφορεί ελεύθερος!

Tα «πειραγμένα» αυτοκίνητα του Μισέλ Γκοντρί!

Ο «Αφρός των Ημερών» του Μπορίς Βιάν γράφτηκε το 1947 και αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού άντρα, του Κόλιν, εφευρέτη μιας μουσικής συσκευής με το όνομα «pianocktail». Ο έρωτας του για μια γυναίκα με το όνομα Κλόε θα πάρει όμως γρήγορα τραγικές διαστάσεις, όταν αυτή θα ανακαλύψει ότι είναι βαριά άρρωστη επειδή έχει ένα νούφαρο στους πνεύμονες της! Ο μόναδικός τρόπος που θα βρει ο Κόλιν για να την θεραπεύσει είναι να της χαρίζει συνεχώς...λουλούδια!

Ξέρουμε τι σκέφτεστε... Πως δεν θα υπήρχε κάτι ιδανικότερο για την επιστροφή του Μισέλ Γκοντρί στο σινεμά, μετά την αποτυχημένη απόπειρα του «Τhe Green Hornet» του 2011.

Στον «Αφρό των Ημερών» που γυρίζεται αυτήν την εποχή στο Παρίσι πρωταγωνιστούν ο Ρομέν Ντουρίς, η Οντρέι Τοτού και διάφορες τρελές εφευρέσεις, όπως αυτά τα «πειραγμένα» αυτοκίνητα που έκαναν την εμφάνιση τους από την παραγωγή της ταινίας για να προϊδεάσουν τους φανατικούς θαυμαστές του Γκοντρί για τον σουρεαλισμό που - ευτυχώς - κυκλοφορεί ελεύθερος προς πάσα χρήση και συμμόρφωση.

Δείτε όλα τα μοντέλα στο gallery και διαβάστε περισσότερα για τον «Αφρό των Ημερών».