Buzz

Τα ωραιότερα γενέθλια του Ντάστιν Χόφμαν

στα 10

Σαν σήμερα πριν 76 χρόνια γεννήθηκε ο Ντάστιν Χόφμαν για να γίνει ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς που γνώρισε ποτέ η ιστορία του σινεμά. Πριν λίγες ημέρες, η ανακοίνωσή του πως υπεβλήθη σε επιτυχημένη θεραπεία για καρκίνο ήταν απλά το καλύτερο νέο που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό.

Τα ωραιότερα γενέθλια του Ντάστιν Χόφμαν

H ατζέντης του Ντάστιν Χόφμαν ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που σήμερα, 8 Αυγούστου του 2013 κλείνει τα 76 του χρόνια, υπεβλήθη σε επιτυχημένη θεραπεία καρκίνου, στέλνοντας χαμόγελα σε όλους τους θαυμαστές του.

Ο καρκίνος, που στην ανακοίνωση δεν συγκεκριμενοποιήθηκε ο τύπος του, «εντοπίστηκε νωρίς και θεραπεύτηκε χειρουργικά. Ο Ντάστιν αισθάνεται υπέροχα και η υγεία του είναι καλή», επιβεβαίωσε η ατζέντης Τζόντι Γκότλιεμπ μιλώντας στο Fox News, προσθέτωντας πως ο Χόφμαν θα παρακολουθείται ιατρικά προκειμένου να εμποδίσει την επανεμφάνιση του καρκίνου.

Για να γιορτάσουμε τα 76α γενέθλια του γυρίζουμε το χρόνο πίσω, το 1966, όταν ο Ντάστιν Χόφμαν ήταν 29 ετών και περνούσε ένα personality test για λογαριασμό της 20th Century Fox και το 1969 σε μια σειρά σπάνιων φωτογραφίων από το περιοδικό LIFE :


autographs Υπογράφοντας αυτόγραφα, έξω από το θέατρο στο οποίο σκηνοθετούσε και πρωταγωνιστούσε, το «Jimmy Shine» το 1969 στη Νέα Υόρκη.

2 Με τη θετή του κόρη, Καρίνα.

sitiign Σε διάλειμμα από τα γυρίσματα του «John and Mary» στη Νέα Υόρκη.

2 Με τη σύζυγό του, Αν και την κόρη τους, Καρίνα.

2 Ανάμεσα σε λήψεις στα γυρίσματα του «John and Mary».

2 Στο καμαρίνι του πριν την έναρξη της παράστασης του «Jimmy Shine».

2 Πηγαίνοντας στο θέατρο μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, Ράτσο.

Περισσότερος Ντάστιν Χόφμαν: