Buzz

Tα λεφτά μου όλα δίνω για ένα τανγκό: επιτέλους trailer για το «Before Midnight»

στα 10

Μας συγκίνησε, τo αγαπήσαμε και τώρα μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες και να καταλάβετε γιατί. Κυκλοφόρησε το trailer του «Before Midnight» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Tα λεφτά μου όλα δίνω για ένα τανγκό: επιτέλους trailer για το «Before Midnight»

23 χρονών κατέβηκαν από ένα τρένο στη Βιέννη και πέρασαν μία νύχτα περπατώντας, μιλώντας, γελώντας. Χτίζοντας αφήγηση στην αφήγηση, τρέλα στην τρέλα, βλέμμα βλέμμα, την παραδοχή ότι κάπως έτσι απροσδόκητα γεννιούνται και πεθαίνουν οι νεανικές, αδιέξοδες, αλλά αξέχαστες ερωτικές ιστορίες της ζωής σου. Στα 32 του ο παντρεμένος στην Αμερική Τζέσι πήγε στην πόλη της, το Παρίσι, για να παρουσιάσει το βιβλίο που έγραψε πάνω στη γνωριμία τους. Κι εκεί η Σελίν τον ξανασυνάντησε, κλείνοντας ραντεβού με τη βεβαιότητα (τόσο των ίδιων, όσο και τη δική μας) ότι αυτά ανήκουν μόνο στο παρελθόν των αυθόρμητων παράλογων νιάτων μας. Μόνο που δεν χρειάστηκε παρά μόνο ένα απόγευμα, λίγο ακόμα περπάτημα, μία σειρά από νέες αλήθειες, εξομολογήσεις, γέλια και βλέμματα για να αποδειχθούμε όλοι γερασμένοι κυνικοί. Ο αληθινός έρωτας δε γνωρίζει timing, ή χρόνο. Δεν θα τον ζήσεις στην οικειότητα. Πρέπει να τον αναγνωρίσεις όταν σου κλείσει φευγαλέα το μάτι. Πρέπει να τολμήσεις να χάσεις ένα αεροπλάνο.

Εννιά χρόνια αργότερα, ο Τζέσι και η Σελίν είναι ακόμα μαζί.

Τα υπόλοιπα για το «Before Midnight» (ολόκληρη η κριτική του Flix εδώ), την τρίτη ταινία στην άτυπη τριλογία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα σας τα πει το trailer...

Υπομονή μέχρι τις 13 Ιουνίου που η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες!


.

Περισσότερος Τζέσι και Σελίν εδώ: