Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα Κοσμικά της Βενετίας, Μέρος Δεύτερο

στα 10

Ούτε στις Κάννες, ούτε στα Οσκαρ, ούτε στις Χρυσές Σφαίρες δεν έγιναν φέτος οι καλύτερες εμφανίσεις. Σε πείσμα του μπες – βγες από τη γόνδολα, το Φεστιβάλ Βενετίας συγκεντρώνει όλο το star power στο κόκκινο χαλί του.

Flix Team
Τα Κοσμικά της Βενετίας, Μέρος Δεύτερο
Με μια αίσθηση παλιού Χόλιγουντ...

Από την Ιταλίδα Μάνα Μόνικα Μπελούτσι μέχρι το poulain των hipsters Αγγελική Παπούλια, το Φεστιβάλ Βενετίας φέτος δεν αφήνει τα φλας να κρυώσουν.

Δείτε στο gallery στιγμιότυπα από την κοσμική πλευρά του Φεστιβάλ από την Παρασκευή και το Σάββατο:

Φωτογραφίες 1 – 12: επίσημη πρεμιέρα για το «Contagion», με Γκουίνεθ Πάλτροου ντυμένη με Prada στο χρώμα της σαμπάνιας, ξυρισμένο Ματ Ντέιμον, Στίβεν Σόντερμπεργκ, Μόργκαν Φρίμαν

Φωτογραφίες 13 – 16: επίσημη πρεμιέρα για το «A Dangerous Method», με την Κίρα Νάιτλι σε μεταμοντέρνα βασιλική αμφίεση, Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Βίγκο Μόρτενσεν, Μάικλ Φασμπέντερ και Βενσάν Κασέλ.

Φωτογραφίες 17 – 19: επίσημη πρεμιέρα για το «Un Ete Brulant» με τη Μόνικα Μπελούτσι να ακτινοβολεί μοιραία μεσογειακή θηλυκότητα και τον Λουί Γκαρέλ σε προφανή αμηχανία.

Φωτογραφίες 20 – 24: επίσημη πρεμιέρα για τις «Αλπεις», με την Αγγελική Παπούλια να κάνει φιλότιμες απόπειρες να χαμογελάσει και τον Γιώργο Λάνθιμο να μην προσπαθεί καν. Μαζί τους η Αθηνά Τσαγγάρη, ο Τζόνι Βεκρής και ο Ευθύμης Φιλίππου.

Φωτογραφίες 25 – 29: επίσημη πρεμιέρα για το «Poulet aux Prunes», με Μαρζάν Σατραπί, Βενσάν Παρονό, Ματιέ Αμαλρίκ, Γκολσιφτέ Φαραχτάνι και τη Μαρία Ντε Μεντέιρος να επισκιάζεται από το λουλουδάτο headpiece της Ρόνα Χάρτνερ.

Φωτογραφίες 30 – 36: Βραβεία Gucci για τη Σημαντικότερη Γυναίκα στον Κινηματογράφο, με τη βραβευμένη Τζέσικα Τσαστέιν, τη Μαντόνα, την Αμπι Κόρνις, τη Σάλμα Χάγιεκ αγκαλιά με τη Βαλέρια Γκολίνο και τον Τζέιμς Φράνκο

Φωτογραφίες 37 – 41: Πάρτυ προς τιμήν του Αλ Πατσίνο, ο οποίος φαίνεται να θυμάται ενδυματολογικά τις ιταλικές ρίζες του στη Βενετία – προσοχή στο παπούτσι! Κοντά του η Τζέσικα Τσαστέιν, με αλλαγή φορέματος, η οποία αναδεικνύεται σε party animal.