Buzz

Τα αγόρια είναι έτοιμα (για όλα)!

στα 10

Απ' όλες τις ταινίες που περιμένουμε από τον Στίβεν Σόντερμπεργκ στα επόμενα χρόνια (και δεν είναι λίγες) υπάρχει μια που μοιάζει ήδη να κλέβει την παράσταση. Ο λόγος για το «Magic Mike», ναι την ταινία που θα βγάλει τον Τσάνινγκ Τέιτουμ από τα ρούχα του!

Τα αγόρια είναι έτοιμα (για όλα)!

Και αν δεν σας αρέσει ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, τότε υπάρχει ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο Αλεξ Πέτιφερ, ο Ματι Μπόμερ, ο Τζο Μαντζιανέλο σε μια λίστα αγοριών που όλα θα γδυθούν προκειμένου να αφηγηθούν την ιστορία ενός άντρα στρίπερ που παίρνει υπό την προστασία του έναν νεαρό χορευτή με το όνομα The Kid και τον μαθαίνει πως να επιβιώσει μέσα σε έναν κόσμο πάρτι, γυναικών και εύκολου χρήματος.

Το «Magic Mike» είναι εμπνευσμένο από την προσωπική ιστορία του Τέιτουμ που «συγκίνησε» τον Σόντερμπεργκ τόσο ώστε να βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα...

Η πρώτη φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε από την ταινία (που θα βγει στην Αμερική τον Ιούνιο του 2012 ) δείχνει απλά τα βασικά. Δηλαδή, τίποτα πιο γυμνό από το στήθος του Μάθιου ΜακΚόναχι που το ξέρουμε ήδη από την καλή και την ανάποδη.

Μέχρι να πέσουν οι μάσκες (τα φανελάκια, εννοούμε!) δείτε το τρέιλερ του «Haywire», της ταινίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ που θα προηγηθεί του «Magic Mike» και ελπίζουμε οι επόμενες φωτογραφίες της ταινίας να διαθέτουν ένα μεγαλύτερο twist από τον Μάθιου Μακ Κόναχι ντυμένο...Αμερική!