Buzz

Τώρα ο Ρέντον κι ο Sick Boy οδηγούν BMW! Πρώτο κλιπ από το «T2: Trainspotting»

στα 10

Ολα έχουν αλλάξει για τα ρεμάλια του «Trainspotting», αλλά η ενέργειά τους μένει η ίδια. Και το ακαταμάχητο, κάφρικο χιούμορ τους.

Τώρα ο Ρέντον κι ο Sick Boy οδηγούν BMW! Πρώτο κλιπ από το «T2: Trainspotting»

Ο Ρέντον, ο Σπαντ, ο Sick Boy (τώρα Σάιμον) και ο Begbie ετοιμάζονται για το reunion τους. Το «T2: Trainspotting», το σίκουελ της ταινίας που παρέσυρε μια ολόκληρη γενιά, το 1999, να διαλέξει ζωή, θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βερολίνου που ξεκινά στις 9 Φεβρουαρίου. Στο σενάριο και πάλι ο Τζον Χοτζ, στη σκηνοθεσία ο Ντάνι Μπόιλ και μπροστά από τις κάμερες η βασική (αγία) τετράδα: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Γιούεν Μπρέμνερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ.

Δείτε ακόμη: «T2: Trainspotting»: δείτε τον Γιούαν «Ρέντον» ΜακΓκρέγκορ να αποκαλύπτει το νέο του εθισμό!

Trainspotting 2 607

Ο,τι επιφυλάξεις κι αν υπάρχουν για μια «συνέχεια» σε μια ταινία που, πραγματικά, δε χρειάστηκε ποτέ να προσθέσει τίποτα, το πρώτο κλιπ του «T2» που κυκλοφόρησε, μάς ενθουσιάζει. Ο Ρέντον κι ο Sick Boy κάπως έχουν πιάσει την καλή: οδηγούν BMW, κρατούν ένα μάτσο λεφτά και βολτάρουν με μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα. Δείτε το κλιπ παρακάτω - τα δυο «αιώνια αγόρια» λένε στην κοπέλα ένα ανέκδοτο για τον Τζόρτζι Μπεστ, «τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών». Ο Τζόρτζι έμενε σ' ένα ξενοδοχείο κι είχε βγάλει τόσα χρήματα, που τα είχε απλώσει πάνω στο κρεβάτι και είχε ξαπλώσει πάνω τους, μαζί με δυο μοντέλα του Playboy και σαμπάνιες. Μπαίνει ο σερβιτόρος του ξενοδοχείου και του λέει, «πραγματικά, πρέπει να σας ρωτήσω, πού πήγαν στραβά τα πράγματα;» Γελάσατε; Η κοπέλα όχι και τόσο...

Διαβάστε ακόμη: