Buzz

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αρνείται διοικητική θέση στην κυβέρνηση Τραμπ

στα 10

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μία πρόταση στον «Ρόκι Μπαλμπόα» που όμως εκείνος μπόρεσε να αρνηθεί. Και είναι υπέρ του.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αρνείται διοικητική θέση στην κυβέρνηση Τραμπ

Πολύς μεγάλος λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τους ανθρώπους που επιλέγει ο Ντόναλντ Τραμπ για να οργανώσει την Κυβέρνησή του. Οι περισσότεροι άντρες, λευκοί και εκατομμυριούχοι (ανάμεσα στους οποίους και ο γιος του) καλούνται να ακολουθήσουν το μότο του εκλεγμένου νέου Προέδρου και «να κάνουν ξανά την Αμερική σπουδαία».

Δείτε κι αυτό: Το Saturday Night Live χρησιμοποιεί το «Love, Actually» για να σώσει τη χώρα από τον Ντόναλντ Τραμπ

Τα τελευταία νέα θέλουν τον Τραμπ να προσεγγίζει τους ανθρώπους του Σιλβέστερ Σταλόνε προτείνοντας στον ηθοποιό να αναλάβει την διοίκηση της Ν.Ε.Α. (του οργανισμού από όπου περνούν οι εθνικές επιχορηγήσεις για τις Τέχνες).

trump stallone 607

Διαβάστε επίσης: Ο Μάικλ Μουρ προειδοποιεί: «Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μας οδηγήσει σε βέβαιο θάνατο»

Ο Τραμπ δεν πρότεινε φυσικά τον Σταλόνε τυχαία. Εκτός του ότι έχει δηλώσει φαν του «Ρόκι Μπαλμπόα», ο Σταλόνε ήταν ένας από τους (ελάχιστους στο Χόλιγουντ) υποστηρικτές του στην προεκλογική του καμπάνια. Ή, τουλάχιστον, έτσι νόμιζε διαβάζοντας τη δήλωση που είχε κάνει ο ηθοποιός πέρσι τον Ιανουάριο (κι αν κανείς τη διαβάσει ξανά και προσεχτικά μπορεί να βγάλει τα ακριβώς αντίθετα συμπεράσματα).

«Αγαπώ τον Ντόναλντ Τραμπ» είχε πει στο περιοδικό Variety. «Μοιάζει με χαρακτήρα του Ντίκενς, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξεπερνούν τα όρια της πραγματικότητας...»

Θυμηθείτε κι αυτό: A true American Horror Story! To Χόλιγουντ αντιδρά στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ

trump stallone 607 1

Πάντως, ακόμα κι αν εννοούσε ό,τι δήλωσε, ο Σταλόνε δε δέχθηκε την διοικητική αυτή θέση.

«Είμαι εξαιρετικά κολακευμένος με την πρόταση να ασχοληθώ με την Ν.Ε.Α.» δήλωσε ο 70χρονος πρωταγωνιστής. «Ομως πιστεύω ότι θα μπορούσα να φανώ πιο χρήσιμος σε κάτι διαφορετικό: την επιστροφή των στρατιωτών μας στην πατρίδα και την εύρεση εργασίας και κατοικίας που τους αξίζει, για παράδειγμα...»

Διπλό μπράβο στο Σταλόνε. Και γιατί αναγνωρίζει τα όριά του και γιατί εδώ και χρόνια, διακριτικά, ασχολείται με τους απόστρατους και τους στηρίζει έμπρακτα.

Διαβάστε περισσότερα: