Buzz

Σχεδόν NSFW: The Men of Warrior, το βιβλίο

στα 10

Μια ταινία στην οποία ο Τομ Χαρντι και ο Τζόελ Ετζερτον περνούν το μεγαλύτερο μέρος της δράσης γυμνόστηθοι, ιδρωμένοι, σε ένα ρινγκ να παλεύουν σώμα με σώμα, μάλλον δεν απευθύνεται μόνο στους φαν των mixed martial arts. Προφανώς η Lionsgate το ξέρει, εξ ου και το βιβλίο «The Men of Warrior» που κυκλοφορεί ως προπομπός του φιλμ.

Σχεδόν NSFW: The Men of Warrior, το βιβλίο

Η ταινία του Γκάβιν Ο'Κόνορ (που μάλλον θα μπορούσε να ονομάζεται και «Fighter», αλλά δεν πρόκαμε), δεν μοιάζει να έχει να προσφέρει κάτι καινούριο, εκτός από τους δυο σταθερά ανερχόμενους πρωταγωνιστές της -και τους εντυπωσιακούς μύες τους.

Η ιστορία δυο αδελφών, που ο καθένας για τους λόγους του, βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα ΜΜΑ πρωτάθλημα, έχει οικογενειακές συγκρούσεις, αίμα, δάκρυα, ιδρώτα και φυσικά πολύ βρομόξυλο.

Κι αν το τρέιλερ προσπαθεί να τονίσει το δράμα, η αφίσα, ποντάρει στα πρόσωπα (και τα κορμιά) των δυο της πρωταγωνιστών, μια πρακτική, που η Lionsgate, μοιάζει να ακολουθεί και στο βιβλίο «The Men of Warrior», που λειτουργεί σαν μέσο προώθησης του φιλμ.

Το λεύκωμα περιλαμβάνει φωτογραφίες τόσο από τους πρωταγωνιστές, όσο κι από τους υπόλοιπους «fighters» του φιλμ, οι οποίοι είναι ΜΜΑ αθλητές στην πραγματικότητα.

Ολες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τον Τιμ Πέιλεν, τον πρόεδρο του marketing της Lionsgate ο οποίος πολύ συχνά, είναι ο υπεύθυνος για τις φωτογραφίες που κοσμούν τις αφίσες της εταιρίας.

Δείτε στο gallery μερικές από τις 128 πόζες που αποτελούν το... σώμα του βιβλίου. Στις φωτογραφίες, οι Τομ Χάρντι, Τζόελ Ετζερτον, ο συμπρωταγωνιστής και αθλητής Νέιτ Μαρκουάρντ, ο (σχεδόν κομπάρσος) Αρ Τζέι Μέσεντερ και ο ηθοποιός και αθλητής Ερικ Απλ.