Buzz

Μην το δείτε, φορέστε το! Το «Suspiria» γίνεται (κυριολεκτικά) μόδα

στα 10

Μια κολεξιόν γυναικείων ρούχων με σχέδια εμπνευσμένα από την αμφιλεγόμενη ταινία τρόμου του Λούκα Γκουαντανίνο σας επιτρέπει πλέον να φορέσετε την… Τίλντα Σουίντον.

Μην το δείτε, φορέστε το! Το «Suspiria» γίνεται (κυριολεκτικά) μόδα

Μπορεί να μην είχε την αναμενόμενη (και, κυρίως, επιθυμητή) πορεία στα ταμεία και στα βραβεία, και να δίχασε κριτικούς και κοινό περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη περσινή κινηματογραφική κυκλοφορία, ωστόσο το «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο μοιάζει με έναν περίεργο τρόπο να διατηρεί το hype της, εισβάλλοντας με ύπουλο τρόπο στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η αλλόκοτη απόφαση της εταιρείας ενδυμάτων Undercover να λανσάρει μία κολεξιόν ρούχων με τίτλο «Suspirium», με σχέδια εμπνευσμένα από την ταινία, με την υπογραφή του Ιάπωνα σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή της εταιρείας, Τζουν Τακαχάσι.

Διαβάστε ακόμη: Η Ντακότα Τζόνσον ξεπερνά τον εφιάλτη του «Suspiria» με μια φωτογράφιση μόδας


Η άκρως σινεφίλ σειρά περιλαμβάνει κάθε είδους γυναικεία ρούχα, με στάμπες που περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τους χαρακτήρες και σκηνές του φιλμ.

Αν λοιπόν το όνειρό σας είναι να έρθετε πιο κοντά στην Τίλντα Σουίντον, τώρα μπορείτε κυριολεκτικά να την φορέσετε πάνω σας!

Δείτε παρακάτω μερικά δείγματα από τη φθινοπωρινή κολεξιόν της φίρμας του Τακαχάσι.



Διαβάστε ακόμη