Buzz

Η Σούζαν Σαράντον παραμένει η σεξουαλική φαντασίωση των αγοριών με ανοιχτά αυτοκίνητα

στα 10

Εικοσιπέντε χρόνια μετά και η κοκκινομάλλα «Λουίζ» με το λευκό κολλητό T Shirt να οδηγεί μία ανοιχτή Ford Thunderbird του '66 αποτελεί ακόμα αντρική φαντασίωση. Απόδειξη; Το νέο βίντεο κλιπ της μπάντας «Justice». Πατήστε το play, πατήστε γκάζια...

Η Σούζαν Σαράντον παραμένει η σεξουαλική φαντασίωση των αγοριών με ανοιχτά αυτοκίνητα

Οταν το ντουέτο των «Justice» (του ηλεκτρο-ντίσκο γαλλικού γκρουπ) σπρώχνει το λασπωμένο κάμπριο αυτοκίνητό τους σε απομακρυσμένο στην έρημο συνεργείο, δεν περιμένουν να εμφανιστεί ως η ιδιοκτήτρια η νεανική τους σεξουαλική φαντασίωση: η Σούζαν Σαράντον, ή αλλιώς «Λουίζ» από το «Θέλμα και Λουίζ» (1991) του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Αυτή είναι η «πλοκή» του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Fire» (από τον τρίτο τους δίσκο, «Woman»). Μία αφορμή για να μπεις συνοδηγός στο αμάξι της κοκκινομάλλας και να διασχίσεις μαζί της την αμερικανική έρημο.

Διαβάστε κι αυτό: Ας μιλήσουμε λοιπόν για το στήθος της Σούζαν Σαράντον

susan sarandon justices fire video 607

Ο σκηνοθέτης Πασκάλ Τεξέιρα εξηγεί ότι οι συμβολισμοί ερωτισμού και ισχύος που κρύβει η εικόνα μιας γυναίκας στο τιμόνι, «η σύνθεση των καμπύλων ενός αυτοκινήτου, το πλύσιμο, το νερό, η έρημος, ο αφρός, ο ήλιος» τον οδήγησαν στη Σούζαν Σαράντον - «μία μίξη cool, γοητείας και δύναμης».

Κι όσο κι αν τελευταία η Σαράντον προκαλεί περισσότερες συζητήσεις με τις άστοχες ή εύστοχες πολιτικές της τοποθετήσεις, η αλήθεια είναι ότι ακόμα βάζει φωτιές στην οθόνη.

Απολαύστε τη:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: