Buzz

Σούζαν Σαράντον: «Η Χίλαρι Κλίντον θα προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!»

στα 10

H Σούζαν Σαράντον δεν έχει πεισθεί (και ούτε πρόκειται μάλλον) να ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφιο, Χίλαρι Κλίντον στις επικείμενες (πολύ κρίσιμες) αμερικανικές εκλογές. Και οι νέες της δηλώσεις άναψαν φωτιές στα social media...

Σούζαν Σαράντον: «Η Χίλαρι Κλίντον θα προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!»

Η Σούζαν Σαράντον δεν το έκρυψε ποτέ: στήριζε, πίστευε και απογοητεύτηκε από την ήττα του Μπέρνι Σάντερς στο να κερδίσει το χρίσμα της παράταξης των Δημοκρατικών για τις κρίσιμες εκλογές του 2016. «Είμαι τόσο χαρούμενη που κατεβαίνει ως υποψήγιος ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύει όλα όσα ευχόμουν για το πολιτικό μας σύστημα» είχε δηλώσει στην αρχή της κούρσας. «Κοινωνική δικαιοσύνη, γυναικεία δικαιώματα, οικολογία. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο πολιτικός που αγωνίζεται για να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας για τον μέσο Αμερικανό. Είναι αυθεντικός. Δεν είχαμε ακούσει έναν αυθεντικό πολιτικό εδώ και χρόνια...»

Διαβάστε ακόμη: Η Σούζαν Σαράντον δεν έχει τίποτα καλό να πει για τον Γούντι Αλεν

Susan Sarandon Hillary 607 1

Για τη Χίλαρι Κλίντον η Σαράντον είχε πάντα αμφιβολίες και πίστευε (όπως και μεγάλο κομμάτι των παραδοσιακών ψηφοφόρων της παράταξης των Δημοκρατικών) ότι είναι «μία καμουφλαρισμένη Ρεπουμπλικάνα», μία γυναίκα που έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες δημόσιας κατάχρησης, σκανδάλων και παράνομων μυστικών συμφωνιών. Το θέμα όμως είναι ότι η απέναντι πλευρά είναι ακόμα πιο τρομακτική: η άλλη επιλογή του αμερικανικού λαού είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε πρόσφατη διαδήλωση έξω από το δικαστήριο της Ουάσινγκτον, όπου η Σαράντον πρωτοστάτησε (την καταγγελία για την κατασκευή ενός αγωγού πετρελαίου που θα προκαλέσει τοξική καταστροφή στη Βόρειο Ντακότα και ανεπίστρεπτη οικολογική μόλυνση για τους κατοίκους της περιοχής), η ηθοποιός έκανε νέες δηλώσεις για να στηρίξει την απελπισία της για τις επικείμενες εκλογές:

«Δεν εμπιστεύομαι τη Χίλαρι Κλίντον για το πώς θα χειριστεί την εξωτερική μας πολιτική. Είναι πολύ επικίνδυνη. Την έχω ικανή να ξεκινήσει 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πολιτική της Κλίντον ευθύνεται κατά πολύ για όσα συμβαίνουν στη Συρία...»

Οταν ρωτήθηκε για τη στάση του Τραμπ, η Σαράντον είπε: «Αυτός αλλάζει γνώμη κάθε πέντε λεπτά. Τι να σχολιάσει κανείς;»

Θυμηθείτε κι αυτό: Μαρκ Ράφαλο, Σούζαν Σαράντον στα διαφημιστικά του Μπέρνι Σάντερς

Susan Sarandon Hillary 607 2

Η Σαράντον ανήκει στην μειοψηφία των χολιγουντιανών ηθοποιών που καταφέρονται ανοιχτά για τη Δημοκρατική υποψήφιο. Από τον Τζορτζ Κλούνεϊ μέχρι την Μέριλ Στριπ, οι πιο γνωστοί Δημοκρατικοί σταρ έχουν στηρίξει την Κλίντον και κάνουν αγώνα για να μην υπερισχύσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μη χείρον βέλτιστον, αλλά καταλαβαίνουμε κι όσους δεν έχουν πεισθεί.

Διαβάστε περισσότερα: