Buzz

Οταν η Σούζαν Σαράντον πεινούσε για τον Ντέιβιντ Μπάουι

στα 10

Υπάρχουν τα κουτσομπολιά για τα celebrities. Κι υπάρχουν και κάποια άλλα, κοσμογονικά, που απολαμβάνεις και να τα μαθαίνεις και να τα σκέφτεσαι. Η Σούζαν Σαράντον μόλις προσέφερε ένα τέτοιο.

Οταν η Σούζαν Σαράντον πεινούσε για τον Ντέιβιντ Μπάουι

Η Σούζαν Σαράντον, στα υπέροχα 68 χρόνια της, πλέον, με μια εξαιρετικά γεμάτη ζωή, δεν έχει καμιά αναστολή να μιλά για όλους και για όλα. Ετσι, δίνοντας μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο αμερικανικό DailyBeast, κουβέντιασε και για μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν της, μάλλον άγνωστη και απρόσμενη. Οταν, το 1983, η Σούζαν Σαράντον έπαιζε στο βαμπιρικό θρίλερ «The Hunger» του Τόνι Σκοτ, υποδυόμενη τη Δρ. Σάρα Ρόμπερτς, στον αντίποδα της βρυκόλακα Μίριαμ της Κατρίν Ντενέβ, γνωρίστηκε στο σετ με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον μεγαλειώδη Ντέιβιντ Μπάουι, που κρατούσε τον κεντρικό ρόλο στην ταινία. Και μαζί έζησαν μια «pretty interesting» ερωτική ιστορία, που η Σαράντον θυμάται με χαμόγελο (πώς όχι;).

Οπως εξηγεί, η Σαράντον μεγάλωσε με οκτώ αδέλφια τα οποία, ουσιαστικά, ανέθρεψε, με αποτέλεσμα η οικογενειακή ζωή, ο γάμος, η σταθερότητα να είναι πράγματα που δεν την ενδιέφεραν ποτέ για την ίδια. Ανάμεσα στο γάμο της με τον Κρις Σαράντον και πριν γνωρίσει τον Τιμ Ρόμπινς, με τον οποίο έζησε για τα επόμενα 23 χρόνια, η Σαράντον κι ο Μπάουι έζησαν τη δική τους, βραχύβια αλλά γεμάτη πάθος ιστορία. «Είναι ένας άντρας που αξίζει τη λατρεία,» λέει η Σαράντον. «Είναι απλώς εκπληκτικός. Κι η περίοδος που περάσαμε μαζί είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.»

Ενδιαφέρον; Πάντως η Σαράντον, παρότι εδώ και χρόνια οι ζωές τους έχουν ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, μόνο θαυμασμό έχει για τον Ντέιβιντ Μπάουι: «Είναι ένας συναρπαστικός άνθρωπος, τόσο έξυπνος. Είναι ταλέντο, είναι ζωγράφος και… είναι σπουδαίος.» Κι άλλο τόσο σπουδαία η Σαράντον για την περιπετειώδη της ζωή.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Hunger» και χαζέψτε φωτογραφίες του τότε ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη:

sar

sar02

sar03