Buzz

Το αντίο της Σούζαν Σαράντον στον Ντέιβιντ Μπόουι

στα 10

Κατά τη διάρκεια της 22η τελετής των Βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών, η Σούζαν Σαράντον είπε το δικό της αντίο στον φίλο της Ντέιβιντ Μπόουι.

Το αντίο της Σούζαν Σαράντον στον Ντέιβιντ Μπόουι

Στην 22η τελετή των Βραβείων του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (διαβάστε εδώ αναλυτικά τα βραβεία), η Σούζαν Σαράντον ανέλαβε το δύσκολο έργο του να προλογίσει το «In Memoriam», το παραδοσιακό βίντεο με τα αντίο στους ηθοποιούς που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε.

Αναπόφευκτα θα στεκόταν στον Ντέιβιντ Μπόουι, με τον οποίο όχι μόνο μοιράστηκε μια από τις πιο cult στιγμές της (στο «Hunger» του Τόνι Σκοτ) αλλά και μια σχέση που κράτησε λίγο, αλλά υπήρξε καθοριστική και για τους δύο.

Sarandon Bowie 607

Διαβάστε αναλυτικά: Οταν η Σούζαν Σαράντον πεινούσε για τον Ντέιβιντ Μπόουι

«Ο αγαπημένος μου φίλος Ντέιβιντ Μπόουι είχε πει κάποτε: "Ολα τα κλισέ είναι αληθινά. Τα χρόνια όντως τρέχουν. Η ζωή είναι πραγματικά όσο μικρή σου λένε ότι είναι". Αυτές οι λέξεις βγάζουν νόημα όταν χάνουμε κάποιον που μας έχει επηρεάσει ξεχωριστά. Οπότε ας κάνουμε μια διακοπή και ας θυμηθούμε μερικούς από τους ηθοποιούς που οι γήινες φωνές τους έχουν σωπάσει, αλλά που η ευφυία και η δημιουργικότητά τους μιλάνε ακόμη μέσα από το αλησμόνητο έργο που έχουν αφήσει πίσω τους.»

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο, όπως ακριβώς προβλήθηκε στη χθεσινή τελετή των Βραβείων του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: