Buzz

Μια ταινία με τίτλο « Supermodel Snowpocalypse», είναι κάτι που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε

στα 10

Πόσο μάλλον, όταν είναι βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία.

Μια ταινία με τίτλο « Supermodel Snowpocalypse», είναι κάτι που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε

Φανταστείτε το σκηνικό: Μια ομάδα από μοντέλα, παγιδευμένα από μια χιονοθύελλα στην κορυφή ενός βουνού. Τα πάντα γύρω τους λευκά. Εξω από το σαλέ τους, εξ αιτίας του χιονιού. Μέσα στο καταφύγιό τους, από βουνά κοκαΐνης.

Supermodel Snowpocalypse 607

Συνέβη στ΄αλήθεια. Το 1997 μια ομάδα από μοντέλα, ανάμεσά τους και η ανερχόμενη τότε Τζέρι Χολ, ταξίδεψαν με δεκάδες βαλίτσες γεμάτες πανάκριβες γούνες σε ένα βουνό στην Χιλή, χιονισμένο ολόκληρο τον χρόνο, για να φωτογραφηθούν για τον χειμερινό κατάλογο του Neiman Marcus.

Mόνο που λίγο μετά την άφιξή τους ο καιρός θα αλλάξει δραματικά και μια χιονοθύελλα θα αποκλείσει φωτογράφους, στιλίστες και μερικούς αληθινά όμορφους ανθρώπους σε ένα σπίτι για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Supermodel Snowpocalypse 607

Δείτε ακόμη: Η Τίλντα Σουίντον είναι η «Auntie Mame», η θεία που όλοι θα θέλαμε να έχουμε

Κι όλοι αυτοί θα αναγκαστούν να περάσουν την ώρα τους με μοναδικά βοηθήματα μερικούς δίσκους ξέφρενης disco μουσικής, αλκοόλ και -είμαστε στην δεκαετία του 70 και στον κόσμο της μόδας- άφθονη κόκα που φυσικά είχαν μαζί τους.

Supermodel Snowpocalypse 607

Και γούνες. Μην ξεχνάμε τις γούνες.

Αυτή η πολύ καλή για να είναι αληθινή ιστορία (που όμως είναι) αποτέλεσε πρόσφατα το θέμα ενός άρθρου στο περιοδικό Elle το οποίο τώρα ο Πολ Φέιγκ του «Ghostbusters» αναλαμβάνει να φέρει στην οθόνη, ως παραγωγός. Το σενάριο δουλεύεται ήδη από τον Μίκι Ράπκιν, τον δημοσιογράφο του Elle που έγραψε το πρωτότυπο άρθρο, ενώ σκηνοθέτης και καστ αναζητείται.

Supermodel Snowpocalypse 607

Και ναι το ομολογούμε, ανυπομονούμε να το δούμε στην οθόνη.

Δείτε ακόμη: O Βέρνερ Χέρτζογκ δεν ξέρει τι είναι τα emoji