Buzz

Πώς να πας μπροστά έτσι: ο Superman είχε μόνο 43 ατάκες να πει

στα 10

Αν θέλετε στοιχεία γιατί τελικά το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» ήταν περισσότερο Batman ταινία, παρά σίκουελ του «Man of Steel» μην ψάχνετε παρακάτω...

Πώς να πας μπροστά έτσι: ο Superman είχε μόνο 43 ατάκες να πει

Από την αρχή οι φανατικοί φίλοι του Superman τα είχαν πει: ο Ζακ Σνάιντερ στην καλύτερη περίπτωση δεν καταλαβαίνει τον ήρωα, στη χειρότερη τον αντιπαθεί. Για αυτό τον παρουσιάζει να σπαταλά τη δύναμή του χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, για αυτό ο Τζίμι Ολσεν χαρακτήρας είναι υποτιμημένος, για αυτό, φυσικά, ο Ανθρωπος από Ατσάλι έχει τη μοίρα που έχει στο τέλος.

Διαβάστε επίσης: Πάρε θέση! Ο Ζακ Σνάιντερ και οι ηθοποιοί του αντιδρούν στις αρνητικές κριτικές για το «Batman v Superman»

Batman v Superman: Dawn of Justice Shooting

Σήμερα, οι φανς του Superman μπορούν να προσθέσουν άλλο ένα επιχείρημα στη λίστα τους: ένας χρήστης του Reddit μελέτησε το σενάριο του Ζακ Σνάιντερ και μέτρησε όλες τις γραμμές διαλόγου του Superman/Κλαρκ Κεντ. Κι από ό,τι φαίνεται ο Χένρι Καβίλ είχε μόνο 43 ατάκες να πει σε μία ταινία 2 1/2 ωρών.

Επιπλέον, 36 από τις 43 είναι προτάσεις των 12 λέξεων και κάτω. Ο Superman μοιάζει με supportive χαρακτήρα στις σκηνές του: λέει ελάχιστα κι όποιος συμπρωταγωνιστής του (ο Batman, ο Lex Luthor, κλπ.) κουβαλάει τη σκηνή. Δεν έχει τίποτα να πει μετά τις συμβουλές της μαμάς Μάρθα Κεν, τίποτα μεγαλόστομο να δηλώσει στη Γερουσία.

Αν πιστέψουμε την έρευνα του «coolerthanabagofice» χρήστη, ο Superman ψελλίζει 491 λέξεις. Αυτό.

Διαβάστε ακόμα: