Buzz

Superman & Batman: η πρώτη σκηνή θα γυριστεί σε 48 ώρες

στα 10

Τα γυρίσματα του sequel του «Man of Steel» θα ξεκινήσουν το 2014. Ομως αυτό το σαββατοκύριακο θα γυριστεί μία σκηνή αναμέτρησης. Κι αν μένετε στο Λος Αντζελες, μπορείτε να πάρετε μέρος!

Superman & Batman: η πρώτη σκηνή θα γυριστεί σε 48 ώρες

Πριν από τρεις μήνες στο φεστιβάλ του Comic-Con η Warner Bros. ανακοίνωνε ότι ετοιμάζει μία ταινία με πρωταγωνιστές και τον Batman και τον Superman (διαβάστε: Superman & Batman μαζί στο sequel του «Man of Steel»).

Αυτό που ξέραμε είναι ότι ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης του «Man of Steel», έγραφε ήδη το σενάριο μαζί με τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ και ότι η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2014, ώστε η ταινία να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι τα πράγματα θα τρέξουν λίγο πιο γρήγορα. Το σαββατοκύριακο θα γυριστεί μία σκηνή αναμέτρησης - δεν ξέρουμε όμως αν θα εξελιχθεί και σε μονομαχία... Προς το παρόν, Σνάιντερ και παραγωγοί θέλουν να εκμεταλλευτούν το συγκεντρωμένο πλήθος στο ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί στο East Los Angeles College και στο Weingart Stadium για να κλέψουν πλάνα για τη σκηνή της ταινίας που θα θέλει ένα παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες της Γκόθαμ Σίτθ και της Μετρόπολη. Το στάδιο Weingart θα απεικονίζει το στάδιο της Γκόθαμ, καθώς η πόλη του Batman υποδέχεται την ομάδα του Superman.

1

Τα νέα μετέδωσε... η εφημερίδα του πανεπιστημίου του East Los Angeles College (East Los Angeles College Campus News) για πρακτικούς λόγους. Κάπως πρέπει να κατευθύνει το πλήθος των οπαδών, ώστε να συνεργαστούν στο γύρισμα: «Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα γίνουν τρεις λήψεις. Το συνεργείο θα επιχειρήσει να αποτυπώσει τη συμμετοχή του πλήθους και των ηθοποιών - σαν σε κανονικό ντέρμπι. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 20 λεπτά. Οσοι θέλετε να πάρετε μέρος, να έρθετε νωρίς - η παραγωγή θα χρησιμοποιήσει τους πρώτους 2000 που θα καταφθάσουν στο γήπεδο. Ως αμοιβή θα πάρετε T-shirts που σχεδίασε ο Ζακ Σνάιντερ, αλλά κι άλλα δώρα που θα ανακοινωθούν αργότερα...»

Λες και χρειάζεται κανείς περισσότερα δώρα από τη συμμετοχή του στο μεγαλύτερο blockbuster της χρονιάς!

Η ερώτηση τώρα παραμένει: θα εμφανιστούν οι δύο υπερήρωες στη συγκεκριμένη σκηνή; Θα δούμε για πρώτη φορά τον Μπεν Αφλεκ με περιβολή νυχτερίδας; Και πώς θα αντιδράσει το συγκεντρωμένο πλήθος;

Διαβάστε ακόμα: