Φεστιβάλ / Βραβεία

Κιάνου Ριβς, δεν έπρεπε να ανοίξεις αυτήν την πόρτα: Teaser Trailer για το «Knock Knock» του Ελάι Ροθ

στα 10

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς, το «Knock Knock» του Ελάι Ροθ έχει teaser trailer. Τρομακτικό όσο και αυτό που θα ζήσει ο Κιάνου Ριβς ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του σε δύο άγνωστες...

Κιάνου Ριβς, δεν έπρεπε να ανοίξεις αυτήν την πόρτα: Teaser Trailer για το «Knock Knock» του Ελάι Ροθ

O Εβαν Γουέμπερ ζει το όνειρο. Κοιτάξτε απλά την όμορφη, επιτυχημένη του γυναίκα, τα δύο υπέροχα παιδιά του και το απίστευτο σπίτι του που σχεδίασε ο ίδιος. Τα πράγματα στη ζωή του πάνε τόσο καλά που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να περάσει την Ημέρα του Πατέρα μόνος του, καθώς η οικογένειά του βρίσκεται για Σαββατοκύριακό στην παραλία. Μέχρι τη στιγμή που χτυπάει η πόρτα... Τα δύο κορίτσια που βρίσκονται στο κατώφλι του σπιτιού του είναι ο εφιάλτης που δεν γνώρισε ποτέ.

Επιστρέφοντας, τρία χρόνια μετά το «The Green Inferno», ο Ελάι Ροθ φτάνει στο Φεστιβάλ του Σάντανς για την πρεμιέρα του «Knock Knock», μια ταινία τρόμου «που δεν είναι σπλάτερ», όπως διευκρινίζει ο ίδιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προκαλέσει ανατριχίλες, ειδικά σε όσους δεν πίστεψαν ποτέ πως δύο αθώα κορίτσια μπορούν να σου καταστρέψουν τη ζωή μέσα σε μια νύχτα.

Διαβάστε ακόμη: Sundance 2015: Οι 20 ταινίες που κάνουν το μεγάλο ανεξάρτητο φεστιβάλ το απόλυτο γεγονός του χειμώνα

Knock Knock 607

Το πρώτο teaser trailer του «Knock Knock» δίνει την πρώτη γεύση από αυτό που ίσως να φέρει τον Ροθ πίσω στις πρώτες θέσεις της λίστας του σύγχρονου κινηματογραφικόυ τρόμου, πράγμα που θα γνωρίζουμε καλύτερα μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς που έγινε χθες. Δείτε το εδώ:


Δεκαήμερο αφιέρωμα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance 2015 μόνο στο Sundance Channel στον ΟΤΕ ΤV. Από 23/01 εως 01/02 μην χάσετε κάθε βράδυ μια διακεκριμένη ταινία του φεστιβάλ. Οι καλυτερες ανεξάρτητες ταινίες έρχονται στο σαλόνι σου. Το Sundance Channel μόνο στον ΟΤΕ ΤV.

Διαβάστε ακόμη: