Buzz

Πώς θα ήταν το «Stranger Things» με serial killer; Το τρέιλερ του «Summer of ’84» έχει την απάντηση

στα 10

Μέτα το «It» και το «Stranger Things», η νέα ταινία των RKSS που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Σάντανς φέρνει και πάλι τα ’80s στη μόδα.

Πώς θα ήταν το «Stranger Things» με serial killer; Το τρέιλερ του «Summer of ’84» έχει την απάντηση

Πώς θα ήταν το «Stranger Things» αν η παρέα των πιτσιρικάδων είχε να αντιμετωπίσει έναν serial killer και όχι τη φανταστική απειλή του Upside Down; Μάλλον θα έμοιαζε με το «Summer of ’84», αν κρίνουμε από το τρέιλερ της νέας ταινίας των RKSS, μιας κολεκτίβας σκηνοθετών που είχαν υπογράψει το 2015 ένα ανεξάρτητο φιλμάκι με τίτλο «Turbo Kid», το οποίο περιέγραφε το μετα-αποκαλυπτικό τοπίο μιας εναλλακτικής δεκαετίας του ’90.

Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής και το δρόμο που χάραξαν τόσο το τηλεοπτικό «Stranger Things» όσο και το «It», η νέα δημιουργία των Φρανσουά Σιμάρ, Ανούκ Γουίσελ και Γιόαν-Καρλ Γουίσελ αλλάζει δεκαετία, για να αποτίνει τον δικό της φόρο τιμής στα ’80s, τα συνθεσάιζερ, τον Στίβεν Κινγκ και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, σε πιο σκοτεινούς τόνους που δανείζονται επιπλέον ολίγη από την ατμόσφαιρα των slasher ταινιών τρόμου της ίδιας περιόδου.

Διαβάστε ακόμη: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα είναι η... αδελφή του Σέρλοκ Χολμς σε νέα σειρά ταινιών

Summer of 84 607

Summer of 84 607

Οι δεσμοί φιλίας, το τέλος της αθωότητας και η σεξουαλική αφύπνιση μοιάζουν να βρίσκονται κι εδώ στο επίκεντρο μιας ιστορίας που ακολουθεί μια παρέα αγοριών, το καλοκαίρι του 1984, καθώς περνούν βαριεστημένα τις διακοπές τους στη μικρή επαρχιακή τους πόλη. Η εμφάνιση ενός serial killer που τρομοκρατεί την περιοχή θα τους παρακινήσει να κάνουν τη δική τους έρευνα, όταν το ένα από τα αγόρια υποψιάζεται ότι υπεύθυνος για τις δολοφονίες είναι ο αστυνομικός της διπλανής πόρτας.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα στο Φεστιβάλ του Σάντανς και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Summer of 84 poster 607