Buzz

Ετσι θα μοιάζει ο Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο στο «Suicide Squad»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Ντέιβιντ Αγιερ, δίνει στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού in costume!

Ετσι θα μοιάζει ο Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο στο «Suicide Squad»

Μετά από μια σειρά superhero ταινιών, ήρθε η ώρα για μια supervillain ταινία, αφού η σειρά κόμικ της DC comics βρίσκεται ήδη στον δρόμο της για τις οθόνες μας το 2016.

Στην ταινία την οποία σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Αγιερ, μια ομάδα από τους χειρότερους κακοποιούς που γνώρισε ποτέ το σύμπαν των κόμικ, αναλαμβάνουν για λογαριασμό της Αμερικάνικης Κυβέρνησης, επικίνδυνες αποστολές -σχεδόν αυτοκοτονίας- ως αντάλλαγμα, μειωμένες ποινές ή την ελευθερία τους.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Γουιλ Σμιθ, η Μαργκότ Ρόμπι, ο Τζάι Κόρτνεϊ, η Κάρα Ντελεβιν, ο Τζόελ Κίναμαν, η Βαιόλα Ντέιβις και ο Τζέσε Αϊζενμπεργκ που μάλλον θα εμφανιστεί ως Λεξ Λούθορ και εδώ όπως και στο «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»), ενώ ο πρώτος που κάνει τ αποκαλυπτήρια του χαρακτήρα του είναι ο Τζάρεντ Λέτο, που υποδύεται τον Τζόκερ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζάρεντ Λέτο θυσίασε ό,τι πολυτιμότερο έχει για το ρόλο του Τζόκερ στο «Suicide Squad»

Εχοντας ήδη κάνει το διαδίκτυο να αναστενάξει όταν έκοψε τα υπέροχα, αέρινα, μακριά μαλλιά του για τον ρόλο, ο Λέτο τα βάφει εδώ πράσινα, και φορά περήφανα τα τατουάζ του κι ένα μοβ γάντι, ποζάροντας κυριολεκτικά με... τρέλα.

Το look του αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία και ανέμεικτες αντιδράσεις από τους fan, αφού μάλλον μοιάζει λίγο περισσότερο προφανές απ΄ότι καποιοι θα ήθελαν, εν τούτοις, όπως όλοι ξέρουμε, ο σταθερός κύκλος των αντιδράσεων των φαν σε κάθε ταινία τέτοιου μεγέθους, είναι επίσης ιδιατέρως προβλέψιμος: Δυσπιστία, γκρίνια, αποδοχή, χειροκρότημα.

Σε κάθε περίπτωση, δέιτε πιο κάτω ολόκληρη την φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ!

jared leto joker suicide squad first look 607

Και δείτε εδώ τι έγινε στο twitter με τη δημοσίευσή της:

Και last but not least η αντίδραση του Τζακ Νίκολσον στο πιο αστείο βίντεο που θα σκεφτόταν ποτέ κανείς: