Φεστιβάλ / Βραβεία

To «Stretching the Boundaries» της Κλεοπάτρας Κοραή στο Φεστιβάλ του Ανεσί

στα 10

Μέρος της τελετής έναρξης των 8ων Ασιατικών Παρα-Αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν στη Σιγκαπούρη το Δεκέμβριο του 2015. το φιλμ της Κλεοπάτρας Κοραή συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Ανεσί, του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Animation στον κόσμο.

To «Stretching the Boundaries» της Κλεοπάτρας Κοραή στο Φεστιβάλ του Ανεσί

Οπως αναφέρει και η ίδια η παραγωγή του «Stretching the Boundaries», το φιλμ δημιουργήθηκε από την Κλεοπάτρα Κοραή, έπειτα από ειδική ανάθεση, σαν μέρος της τελετής έναρξης των 8ων Ασιατικών Παρα-Αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν στη Σιγκαπούρη το ∆εκέμβριο του 2015.

Το φιλμ προβλήθηκε στην τελετή έναρξης, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά πάνω από 600 εκατομμύρια θεατές και με τον γενικό τίτλο «Celebrate the Extraordinary» ήταν μια γιορτή αφιερωμένη στη δύναμη του μυαλού και του σώματος όλων των ανθρώπων με ειδικές ικανότητες. Ζωγραφισμένο στο χέρι, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο εργασίας, το «Stretching the Boundaries» παρουσιάσε τα 15 αθλήματα των αγώνων, ενώ η κάθε εικόνα ξεχωριστά χρησιμοποιήθηκε στις ζωντανές μεταδόσεις της κρατικής τηλεόρασης αλλά και από το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων.

Stretching the Boundaries 607

Stretching the Boundaries 607

Stretching the Boundaries 607

To «Stretching the Boundaries» συμμετέχει στο επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ του Ανεσί, του μεγαλύτερου φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στον κόσμο που διεξάγεται φέτος από τις 13 μέχρι και τις 18 Ιουνίου.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό δείγμα από το φιλμ:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: