Buzz

Stop the Hate: 49 διάσημοι αφηγούνται τις ιστορίες των 49 θυμάτων του Ορλάντο

στα 10

Από τον Κρις Πάιν μέχρι τη Lady Gaga και από την Τζέιν Φόντα μέχρι την Κέρι Γουάσινγκτον, ένα βίντεο υπενθυμίζει πως όλοι είμαστε θύματα της τραγωδίας στο Ορλάντο.

Stop the Hate: 49 διάσημοι αφηγούνται τις ιστορίες των 49 θυμάτων του Ορλάντο

Ο απόηχος από τη φονική επίθεση στο Ορλάντο που στοίχισε τη ζωή σε 49 ανθρώπους - στη μεγαλύτερη ένοπλή επίθεση που έγινε ποτέ στην Αμερική αλλά και τη μεγαλύτερη επίθεση στην LGBT κοινότητα - παραμένει δυνατός, κινητοποιώντας απλούς πολίτες αλλά και ανθρώπους του θεάματος να επιμείνουν στα μηνύματα κατά του μίσους, της οπλοκατοχής, της παράνοιας που έχει μετατρέψει την Αμερική σε μια εμπόλεμη ζώνη μεταξύ αθώων.

Δείτε ακόμη: «Fuck this!»: Η Late Night αμερικανική τηλεόραση σχολιάζει την τραγωδία στο Ορλάντο όπως πρέπει

Stop the Hate 607

Το «Stop the Hate» είναι ένα βίντεο όπου 49 διάσημοι αφηγούνται τις ιστορίες των 49 θυμάτων της τραγωδίας στο Ορλάντο, σε σκηνοθεσία του Ράιαν Μέρφι («Glee», «American Horror Story») και τη συμμετοχή δυναμικών προσωπικοτήτων που βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως αυτό που κάνουμε έχει αποτέλεσμα», δηλώνει ο Πρόεδρος του Human Rights Campaign που βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια. «Είναι καθήκον μας να γνωρίζουμε ο κάθε ένας ξεχωριστά τα ονόματα των θυμάτων προκειμένου να εμπνεύσουμε την αλλαγή σε σημαντικά ζητήματα».


Διαβάστε ακόμη: