Buzz

Αυτό που κάποιος έκλεψε το χειρόγραφο prequel του «Χάρι Πότερ»

στα 10

Ενα σπάνιο χειρόγραφο της Τζ, Κ. Ρόουλινγκ εκλάπη, προκαλώντας παροξυσμό στο σύμπαν των φανατικών του Χάρι Πότερ.

Αυτό που κάποιος έκλεψε το χειρόγραφο prequel του «Χάρι Πότερ»

Το χειρόγραφο που είχε δημοπρατηθεί το 2008 για περίπου 32 χιλίαδες δολάρια σε έναν ανώνυμο αγοραστή για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κλάπηκε από το Μπέρμινχαμ πριν τρεις εβδομάδες, με την αστυνομία του West Midlands να απευθύνεται μέσω twitter στους φανατικούς θαυμαστές του Χάρι Πότερ και την ίδια τη Τζ. Κ. Ρόουλινγκ να εκλιπαρεί όποιον το βρει να μην το αγοράσει:

Διαβάστε ακόμη: «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» - 15 χρόνια μετά το μόνο που έχει μεγαλώσει είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ

Το κλεμμένο χειρόγραφο (μια ταινία από μόνο του...) αφηγείται την ιστορία πριν από τη γέννηση του Χάρι Πότερ και έχει για πρωταγωνιστή τον Σίριους Μπλακ και τις περιπέτειές του.

Η σπανιότητά του εν λόγω χειρόγραφου συνίσταται στο γεγονός πως, όπως γνωρίζουν πλέον πολύ καλά οι φανατικοί της σειρά, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ γράφει μόνο σπάνια στο χέρι (είχε γράψει το 2007 επτά κόπιες μια ιστορίας με τίτλο «The Tales of Beedle and Bard» που είχε πουληθεί για 3 εκατομμύρια δολάρια στο Sotheby's), ενώ πλέον δημοσιεύει οτιδήποτε αφορά τη μυθολογία του μικρού μάγου στο Pottermore.

Harry Potter Manuscript

Διαβάστε και δείτε ακόμη