Buzz

Στη μπανιέρα με τη Μέριλιν: Ενα κλιπ από το «My Week With Marilyn»

στα 10

Δείχνοντας να κερδίζει τις εντυπώσεις στην κούρσα για τα βραβεία, το «Μy Week With Marilyn» παρουσιάζει την καινούργια, γεμάτη επαίνους αφίσα του καθώς κι ένα ακόμη κλιπ από το φιλμ.

Στη μπανιέρα με  τη Μέριλιν: Ενα κλιπ από το «My Week With Marilyn»

Ο Εντι Ρεντμέιν που υποδύεται τον νεαρό δημοσιογράφο Κόλιν Κλαρκ, κοιτάζει μαγνητισμένος την Μέριλιν, Μισέλ Γουίλιαμς να παίρνει το μπάνιο της στο νέο κλιπ από την ταινία του Σάιμον Κέρτις που είναι βασισμένη σε δυο βιβλία του ίδιου του Κλαρκ.

Τοποθετημένο το καλοκαίρι του 1956, όταν η Μέριλιν Μονρό βρισκόταν στην Αγγλία γυρίζοντας «Τhe Prince and the Showgirl» με τον Λόρενς Ολίβιε, το «Μy Week With Marilyn» αφηγείται την ιστορία της συνάντησης του νεαρού δημοσιογράφου για τους σκοπούς ενός ρεπορτάζ, της εβδομάδας που πέρασαν μαζί και της ματιάς που κατόρθωσε να ρίξει πίσω από το προσωπείο του ειδώλου, στη γυναίκα πίσω από το sex symbol.

Οι μέχρι τώρα κριτικές μπορεί να ήταν διχασμένες, όμως η αφίσα δεν δυσκολεύεται να βρει διθυραμβικές ατάκες για να γεμίσει τον χώρο δίπλα από το πρόσωπο της Μισέλ Γουίλιαμς. Η οποία μπορεί να μην έχει την απαραίτητη ομοιότητα στα χαρακτηριστικά με την γυναίκα που υποδύεται, αλλά με κάποιο τρόπο μοιάζει να συλλαμβάνει κάτι από την αύρα της, τόσο στις φωτογραφίες, στο τρέιλερ όσο και σε αυτό το κλιπ που ακολουθεί.