Η Ουκρανία ανακηρύσσει τον Στίβεν Σίγκαλ ως εθνική απειλή!

BUZZ 06 MAY 2017  /  Μανώλης Κρανάκης

Αιτία φυσικά η ρωσική υπηκοότητα που έχει πάρει ο διάσημος σταρ των φτηνών περιπετειών και η προσωπική του σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουκρανία βάζει κάποιον στη μαύρη λίστα, απαγορεύοντας του όχι μόνο την είσοδο στη χώρα, αλλά ανακηρύσσοντάς τον και εθνική απειλή.

Ο πιο πρόσφατος είναι ο Στίβεν Σίγκαλ, με τον οποίο μπορεί να μην ασχολείται πια κανείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι στενές σχέσεις του με τη Ρωσία δεν διαταρράσουν το χάρτη των διεθνών σχέσεων, με την υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας να απαγορεύει την είσοδό του στη χώρα για πέντε χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά: Γιατί το Χόλιγουντ πρέπει να χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη στον Βλαντιμίρ Πούτιν!

Steven Seagal

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Στίβεν Σίγκαλ, στα χνάρια του Ζεράρ Ντεπαρντιέ ζήτησε και πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, επισφραγίζοντας έτσι τη στενή του φιλία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που κρατάει εδώ και χρόνια.

Η Ουκρανία, με επιθετική πολιτική προστασίας των κεκτημένων της δεν ξεχνάει πως ο Σίγκαλ - εκτός από μερικές πολύ κακές ταινίες, είχε αποκαλέσει την απόσπαση της Κριμαίας από τη Ρωσία «πολύ λογική». Μαζί με αυτόν, τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, τον Εμίρ Κουστουρίτσα, αλλά και πολλούς Ρώσους καλλιτέχνες έχει βάλει στη μαύρη λίστα περισσότερα από 100 ρωσικά φιλμ, ενώ πιο πρόσφατα ακόμη απαγόρευσε στη Ρωσία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision που γίνεται φέτος στο Κίεβο.

Steven Seagal

Διαβάστε και δείτε ακόμη

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.