Buzz

«Steven»: Μια βιογραφία για τα χρόνια πριν ο Στίβεν Πάτρικ γίνει Morrissey

στα 10

Η εταιρεία παραγωγής Honlodge ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια βιογραφία για τον Morrissey, πριν αυτός συναντήσει τον Τζόνι Μαρ και μαζί χτίσουν τη new romantic εποποιία των Smiths.

«Steven»: Μια βιογραφία για τα χρόνια πριν ο Στίβεν Πάτρικ γίνει Morrissey

H ταινία θα αφηγείται την ιστορία του μοναχικού παιδιού που ήταν ο Στίβεν Πάτρικ πριν γίνει Morrissey, την εμμονή του με το Χόλιγουντ, τον Οσκαρ Γουάιλντ και τις επιρροές των στίχων του.

«Το φιλμ θα καλύπτει τη ζωή του Morrissey πριν από τους Smiths και θα είναι περισσότερο ένα πορτρέτο παρά μια συμβατική βιογραφία», δηλώνει ο σκηνοθέτης Μαρκ Γκιλ, υποψήφιος το 2012 για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους με το «The Voorman Problem»

«Είναι ταυτόχρονα μια ταινία για όσους δεν είναι φανατικοί του Morrissey, όσο και ένα φιλμ για τους πιο σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως θα είναι ένα ερωτικό γράμμα στον Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ και στους "σκοτεινούς, σατανικούς μύλους του Μαντσεστερ"», συνεχίζει ο Γκιλ.

Παραγωγός του «Steven» θα είναι ο Οριαν Γουίλιαμς με θητειά στη μουσική βιογραφία με το «Control» του Αντον Κόρμπιν για τον Ιαν Κέρτις των Joy Division, το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Γκιλ μαζί με το νεαρό συγγραφέα και σεναριογράφο Γουίλιαμ Θάκερ.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν ο ίδιος ο Morrissey έχει ενημερωθεί επίσημα ή έχει εγκρίνει το πρότζεκτ, αλλά μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, είναι μάλλον η ιδανική στιγμή για να δούμε πως γεννήθηκε ο Moz που όλοι αγαπήσαμε και κάποιοι ακόμη και σήμερα αγαπάμε.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: MORRISSEY